Slijedi izlazak iz blokade ili stečajni postupak.
Za male dioničare vin_vin situacija.
Takva je win-win situacija bila i na Đakovštini
[lol]
@lopina
Dragi kolega,Vaš optimizam je nevjerovatan kao i "avanturistička " sklonost rizicima.
Iako ja mislim da su šanse u opstanak Validusa minimalne i da se vjerovnici neće moći
namiriti i ako rasprodaju svu imovinu Validusa cijenim Vaš trud i "pozitivne impulse".
Stvarni gubitnici su ovdje ratni stradalnici PIF- Pleter čija je imovina "nestala".
Što se NAV-a tiče ,on je višestruko manji i uskoro će biti jasno u izvješću za 2Q 2010
koliki je nakon svega!!!Ako uopće postoji!!!
Novi predsjednik uprave će vjerujem prikazati stvarno stanje.
No nada umire zadnja .
Pozdrav
Bezgranična je tvoja energija u prosvjećivanju zabludjelih masa. Ali mislim da ti je trud nepotreban. Svi koji imaju ovu dionicu znaju da su u problemima, ali znaju i to da cijena zato i jest na ovoj razini 15-17 kn. Doduše, malo tko je kupio po ovoj cijeni, pa sumnjam da će kolega lopina dobiti neku veliku količinu u priželjkivanom atomskom udaru po bidu. Jedino možda od onih koji imaju mogućnost rezati s manjim gubicima.
@minuteman
Vaš optimizam da će dionica ostati na 15-17 kuna je također bezgraničan i nevjerovatan!!!
Nada umire zadnja.
Pozdrav
Nisam rekao da će tu stati, nego da je na toj cijeni zato što se zna da je u problemima. Jasno da može i nažalost vjerojatno hoće još niže. A na koliko je vi očekujete, 2-3 kn, 5? Ono ‘također bezgraničan’ pretpostavljam da se odnosi na usporedbu s vašim pesimizmom? Ili nije u pitanju pesimizam već čisto drukanje?
ASA grupa preuzima Fima banku
http://www.seebiz.eu/hr/banke/asa-grupa-preuzima-fima-banku,80456.html
Kud si to sad stavio argument kontra drukera. Što im nisi dao vremena da se naslađuju cijeli vikend.
Nisam rekao da će tu stati, nego da je na toj cijeni zato što se zna da je u problemima. Jasno da može i nažalost vjerojatno hoće još niže. A na koliko je vi očekujete, 2-3 kn, 5? Ono ‘također bezgraničan’ pretpostavljam da se odnosi na usporedbu s vašim pesimizmom? Ili nije u pitanju pesimizam već čisto drukanje?
Nije u pitanju pesimizam već prihvaćanje realnosti.
Ako je imalo točan članak objavljen na http://www.seebiz.com i ASA grupa preuzme 51% Fima banke po
navedenoj cijeni,lako je izračunati koliko vredi preostali umanjeni paket Validusa!!!
Kolika će biti cijena dionice na burzi poslije najnovijih objava doista ne znam .
Odgovor ćemo vidjeti na "ekranu" već slijedeći tjedan.
Pozdrav
Dragi kolega,ako je članak točan,ASA grupa preuzima 51% Fima banke za oko 16 mil KM!!!
Ako je prije preuzimanja Validus imao oko 41% udjela,koliko će imati poslije preuzimanja?!
I kolika će biti njegova vrijednost?!
A Vi se veselite !!!
Pozdrav
@bisakovi
Bezgranična je tvoja energija u prosvjećivanju zabludjelih masa. Ali mislim da ti je trud nepotreban. Svi koji imaju ovu dionicu znaju da su u problemima, ali znaju i to da cijena zato i jest na ovoj razini 15-17 kn. Doduše, malo tko je kupio po ovoj cijeni, pa sumnjam da će kolega lopina dobiti neku veliku količinu u priželjkivanom atomskom udaru po bidu. Jedino možda od onih koji imaju mogućnost rezati s manjim gubicima.
Uopće ne sumnjam da će dio ulagača iskoristiti priliku i ove loše vijesti za rušenje cijene u ponedjeljak. Dokle će pad ići ne znam, ali ako bude žestok nalet panike moguće i na 10 kn. Možda i ja tu negdje dokupim. [undecid]
Kud si to sad stavio argument kontra drukera. Što im nisi dao vremena da se naslađuju cijeli vikend.
[/quote]
Bojim se da s krivo protumačio članak….