VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je smiješno – pa zar nije predsjednik uprave ovaj Šelebaj i u Mediteranskoj plovidbi? Baš me zanima kako ozbiljno možeš voditi firmu kad svakih tri tjedna mijenjaš branšu.

e upravo tu leži tajna uspjeha pojedinih megamenadžera … za njih ne vrijede ni newtonovi zakoni

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Kada sam prodao na 21 i zadnje ostatke na 19 nisam ni znao da ću tako dobar potez napraviti…
Živio ZSE, jedina burza na kojoj možeš samo izgubiti [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Sada imate i javnu objavu na Zse. "Brod tone".Uprava i nadzorni odbor "bježe".
Mimović očekivano nije dao nikakve garancije ni za "Pluris".
Šelebaj ide za predsjednika uprave??? Bača i Nadzorni odbor dao ostavku.
Taj ide samo tamo gdje je stečaj izgledan i zadržava se vrlo malo!!!
Podravka blokirala račun sa novih 25.000.000 kuna potraživanja!!!
Očekivano i predvidivo.
Pozdrav

Ovo što sam boldirao trebalo bi biti ko nešto loše??
KAO DOSADAŠNJI NADZORNI ODBOR RADIO DOBRO…VIDIMO KAKO DOBRO [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Kud plovi ovaj brod?

gdje i Marko polo prije par mjeseci..
[/quote]

Pa to bi bilo dobro, nasukao bi se na čvrsto tlo! Prije bi rekao da pušta more, a kopna nigdje na vidiku.

http://www.24sata.hr/news/marinac-i-sestak-fimi-su-tajno-darovali-152-mil-kn/173413/
http://www.24sata.hr/news/srpski-biznismen-mimovic-spasava-duznika-podravke/172709/
Kao prvo nije nikakva novost da Validus duguje Podravci, kao drugu ti odnosi između Fime i Podravke su nedorečeni, kao treće Validus će osporiti sudužništvo Plurisu, kao četvrto pola hrvatskih firmi je blokirana računa (INGRA, KONSTRUKTOR) itd, što je kod nas uobičajena poslovna praksa. Kao peto ne dam svoje dionice za 15 kn što je gore od stečaja jer ako do njega dođe bit će duplo više mesa za dioničare. kako je kolega Adler izelaborirao. I zadnje sram bilo ove koje šire paniku bez da us upućeni i oz tko zna kakvih poriva.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kud plovi ovaj brod?

više ne plovi, sad tone nasred pučine. sućut putnicima koji nisu na vrijeme zgrabili pojaseve za spašavanje nego čekaju čudo [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Na skupštini se donosi odluka o pokrivanju gubitaka .

Skrivena pozitivna divergencija od 9.4.2010.

Koji si ti lik, to je strašno.
Daj mi reci u kojoj si knjizi o tehničkoj analizi našao kako se ponaša dionica firme kojoj su blokirali račun i kojoj je za šefa upravo došao stečajni upravitelj?

U knjizi Hrvatska povijest…2010-2020 …

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Daj mi reci u kojoj si knjizi o tehničkoj analizi našao kako se ponaša dionica firme kojoj su blokirali račun i kojoj je za šefa upravo došao stečajni upravitelj?
[/quote]
Ne nije stečajni upravitelj nego novi predsjednik uprave.Nova uprava i Novi nadzorni odbor koji
će pokušat izbjeći stečaj i dogovoriti se sa vjerovnicima i izaći iz blokade.
Blokada računa je sada.

Slijedi izlazak iz blokade ili stečajni postupak.
Za male dioničare vin_vin situacija.

U ponedjeljak dokup.Natašte/otvaranjeu 10 sati/očekujem atomski udar po kupnji,ako ne bude novih informacija.Tri naloga na kupnji u igri najbrži prst je krasna igra.Što udre niže to bolje
jer prolaziš po najnižoj cijeni.
Volje imam,a para i ne baš.Morat ću štampati danas i sutra.

To donosi svaka skupština.Na žalost previše hrvatskih d.d.ima tu točku dnevnog reda za glavnu skupštinu.
Prepoznati firmu koja će dogodine umjesto točke dnevnog reda o pokriću gubitka imati točku
o rasporedu dobitka je naš posao.Tko to prepozna upada u kesu.
A naročito,ako se taj gubitaš trži na sedminu ili osminu NAV kao Validus.
Napomena:NAV nije knjigovodstvena kategorija već stvarna vrijednost imovine.

[/quote]

Na skupštini se donosi odluka o pokrivanju gubitaka .

Gornji post se odnosi na ovaj komentar.
Sorry.

New Report

Close