Sve je to veoma netransparentno i moglo bi da završi pogubno za mnoge investitore i špekulante.
Da li kupujes i na koliko stojis? Po komentarima sudeci nemas jos dosta, a postoji i opcija da si ovdje dobronamjerno za sve investitore.
[thumbsup]
Ovo je čisti politički proces protiv Polančeca koji bi trebao visjeti za sav HDZov lopovluk. Ništa drugo. Bacanje prašine raji u oči. Ne znam da li se sjećate koliki su se iznosi spominjali oko malverzacija u HACu. Radilo se o miljardama. I što se dogodilo? Apsolutno ništa, jer Kalmeta ima jako zaleđe i Jaca je odlučila žrtvovati naivnog Polančeca. Raja se veseli, a država polako i dalje tone. I sad mogu samo završiti u revijalnom stilu: "I do hope" [lol]
[/quote]
svi su krali jediono polančec nije???daj ne budalesaj kakav politički proces..
[/quote]
Nitko nije rekao da on nije. Nego bi on sad morao ispaštati zbog Podravke, a puno veće ribe ostaju na vlasti. Žalosno mi je da smo nacija koja to puši.
A ti si očito tipičan primjerak naivnog hrvatića koji i dalje misli da se do love može doći samo lopovlukom i da su SVi oni koji nešto imaju lopovi. [embarass]
[/quote]
Nitko nije rekao da on nije. Nego bi on sad morao ispaštati zbog Podravke, a puno veće ribe ostaju na vlasti. Žalosno mi je da smo nacija koja to puši.
A ti si očito tipičan primjerak naivnog hrvatića koji i dalje misli da se do love može doći samo lopovlukom i da su SVi oni koji nešto imaju lopovi. [embarass]
[/quote]
ne mislim ,nego je sigurno da se do love dolazi lopovlukom..
nikakvih novosti od FIA-e i Mimovića? izgleda da je sve propalo, pa onda je stvarno moguć voleyev target za VLDS na 13-15 kn
..ajmo malo pozitive, pa svugdje je crno pa tako i ovdje, kad bude drugdje zeleno bit će i ovdje, a možda je to već i sutra tko zna…bit će bolje..ma ne vjerujem da će ovo više padat, pa (takoreći) jučer se trgovalo na 20 kn…
..ajmo malo pozitive, pa svugdje je crno pa tako i ovdje, kad bude drugdje zeleno bit će i ovdje, a možda je to već i sutra tko zna…bit će bolje..ma ne vjerujem da će ovo više padat, pa (takoreći) jučer se trgovalo na 20 kn…
jedino što nam preostaje su nada i hrabrost…ali vidim da su se neke kolege predale i kukavički tuku po slabašnoj kupnji koja brani kotu na 16 kn [cry]
čuj pozitivne misli, odmah kec od vjernih drukera na dole…presmiješno ali nažalost izgleda da to uvijek kod slabih karika pali…
Što mislite ući u Validus na ovim razinama, s obzirom na rezultate!
Pozdrav
[smiley9][smiley9][smiley9]
ma udji neces puno izgubit…
čuj pozitivne misli, odmah kec od vjernih drukera na dole…presmiješno ali nažalost izgleda da to uvijek kod slabih karika pali…
[/quote]
Kolega tako je i na SNHO,pa kako onda da uopće i crobex ode preko 2-2,300bodova ako je svima očito interes da cijene svih dionica budu što niže
Pozdrav svim vjernim dioničarima i optimistima!
PS imam i VLDS(u debelom minusu) i znam da navesene nisu sastavnice CROBEX-a
malo pozitivnih misli ..svi koji kupe po 16 kn izgubit ce puno manje od onih koji su kupili po 30kn..
Rekao sam vam da je sve ovo kocka s Validusom. Vi čekate nekakvog Mimovića ko ozebli sunce umesto da ispravno procenite vrednost ove hartije. Kada bi imali dokaz da vredi 50 ili 100 onda bi mirno spavali, a ovako trtarite jer ne znate da li će sutra da objave bankrot ili neće…
Investiranje nije za svakoga, ko ne može da izdrži i ima nemiran san radi ovog, onda bolje neka proda i/ili oroči pare u banci. Mnogo vrednije od para je imati miran i zdrav san. Verujte mi na reč.
I još da dodam, iskreno sam se nadao da će neko da započne ozbiljnu raspru o vrednosti Validusove imovine, no brzo sam svatio da je većina ovdašnjih propovednika tek bedna šačica sitnih špekulanata. Ne želim da se iko nađe uvređen, ali postovi tipa sutra će da objave ponudu ili držite se i nedajte da pane, su za malu decu i jasno ukazuju na nivo znanja i profil ovdašnjih investitora. Zato, drugi puta kad odlučite da investirate pare, proučite dobro materiju i posavetujte se sa iskusnijim investitorima jer to će vas more biti spasit od mogućih gubitaka koje ste doživeli ovde… i kamo sreće da je ovome skoro kraj.
prije dva dana ti je bila podcjenjena a sad je preskupa na 16, svaka čast…
malo pozitivnih misli ..svi koji kupe po 16 kn izgubit ce puno manje od onih koji su kupili po 30kn..