I meni još malo upalo, i kao što kaže split bit će dosta za pritiskanje kolebljivih i lagano kupljenje na bidu….
Pitanje je vremena kad će biti uzlet Validusa, evo ja sam baš doručkovao paštetu od Mirne Rovinj a moji gosti su ludi za njom. A kad uđemo u EU bit će izvoza…
Pa dobro kad će ovo gore?
Ne da mi se više čekati, da sam znao da će ovolko trajati, ne bi je niti kupovao!
Hoću prinos i to odmah. A sad ajmo svi lupat po asku, pa tko zadnji…
Tek tolko da se nekaj događa. [rolleyes]
Ajde ti kreni, mi ćemo za tobom! Ti poguraj do 22, dalje ćemo mi…
Hehe skužio si foru.
S čim da lupam 100% sam unutra, mane keša više, jedino ak prodam sve do 16, pa počnem kupovati od 18 do 22. Jel se to čini logično? Meni ne, al opet ja i nikad ništa ne zaradim pa pitam ove s brutalnim prinosima. Molim samo one s 50%+ da se jave [lol] [lol] [thumbsup]
Jel tak? A tak je od 2007. kad pušim mi je dosadno i blejim u to, kad raste onda sam u bircusu. Nikak na zelenu granu.
Ne da mi se više čekati, da sam znao da će ovolko trajati, ne bi je niti kupovao!
NEEEEeee, cekamo njihov potez, ako mi napravimo prvi nas ce sigurno biti krivi [lol]
NEEEEeee, cekamo njihov potez, ako mi napravimo prvi nas ce sigurno biti krivi [lol]
[/quote]
Hehe, prepredena mačko [thumbsup]
Evo i ask se spušta … [undecid]
ma citav dan je takav, na citavoj ZSE, a netko je malo nervoznijeg prstica pa nemoze izdrzat pritsak…