Kaj misliš preuzimat ispod 18kn?! Eheee!!! Neće to sam tak lako ići!
Kaj ima ispod 18?
772 komada * 18 ćuna=13.896,00 kuma.
Kaj bum s tim?
Kaj misliš preuzimat ispod 18kn?! Eheee!!! Neće to sam tak lako ići!
Kaj ima ispod 18?
772 komada * 18 ćuna=13.896,00 kuma.
Kaj bum s tim?
[/quote]
Pa prodal sam po 17 i sitno, dve hiljade i sitno, sad očekujem jeftinije da budem u plusu.
Pa koje je logika kupovati manje komada nego sam imao po večoj cijeni od one po kojoj sam prodao?
Aha da bude prometa pa da vi ostali možete trejdati, jea right…. [yawn]
ne pada mi na pamet drukati, a da ne mislim da će biti skuplje ne bi ni kupovao( a sad netko do toga dolazi bacanjem graha, netko računanjem, a netko….) ali reći da zna da će ići gore može ili neki insajder ili neki FM managerćić eventualno…a ja nisam niti jedno niti drugo
[Ajde barem čitaš pažljivo pa moja zamka nije uspjela [lol]
Znači nemaš pojma, vjeruješ u nešto, drukaš da naraste da prodaš, welcome to the club. [thumbsup]
Samo rijetko to više puše…e da mi je doba zimzelena, kaj nisam malo stariji
[/quote]
evo zanimljivog članka, ako netko još nije pročitao!
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Pluris-Tuzba-Podravke-je-nerazumljiva
ili se ekipa uhvatila na tvoje i slične komentare….što je na žalost jednako vjerojatno
fijuuuuuu…kakvo iskrcavanje po kupnji, bojim se da Mimović nije uspio i da sada ništa neće spasiti Validus od stečaja [cry]
[cry]
ili se ekipa uhvatila na tvoje i slične komentare….što je na žalost jednako vjerojatno
fijuuuuuu…kakvo iskrcavanje po kupnji, bojim se da Mimović nije uspio i da sada ništa neće spasiti Validus od stečaja [cry]
[cry]
[/quote]
Da prodano je 2.914 po bidu.
Skupilo i mene.Netko je pogriješio.Ja sam pred kraj bježao sa prodaje jer nisam želio da me skupi na prodaji.A netko je smatrao da je vikend dug i da je situacija neizvjesna.I ja sam smatrao isto pa sam kupovao,jer bilo koja pozitivna vjest diže cijenu,a ova neizvjesnost drži cijenu ovako nisko.
Prije Mimija bili smo na 22 a sada na 17.
Netko je pogriješio.
Nadam se da je prodavač.
Vjerujem da se nije uključio Pluris ili Nikomat jer su po 17 mogli stući još nekoliko tisuća komada.
Netko je izgleda potrošio cjelokupnu municiju.
Dobro, zna li netko kad točno istječe rok od tih 15 dana u kojem Mimović i FIA moraju predati garancije banke, tako da znamo na čemu smo jer ova neizvjesnost ubija [angry]
Dobro, zna li netko kad točno istječe rok od tih 15 dana u kojem Mimović i FIA moraju predati garancije banke, tako da znamo na čemu smo jer ova neizvjesnost ubija [angry]
[/quote]
neznaju to ni oni sami,ne zamaraj se nepotrebnim pričama i stvarima.
Čemu taj ‘cry’ smajlić kad ionako nemaš ovu dionicu i stalno drukaš na dole? Osim toga, o kakvom iskrcavanju govoriš? 3000 kom po bidu, pa što. Ovdje ima bar 15-20 forumaša koji imaju po toliko i dovoljno da je samo jedan odlučio prodati to je to. Da se radi o pravom iskrcavanju puklo bi još barem 10-15000 kom.
Ma daj, čuo si se s Rankom jutros?
[/quote]
Nije nego se brzopleto iskrcao… he he he.
Greška kolega, greška…
[/quote]
Nego, kolega splte što ste i vi prodavali vlds?
Prodao sam po 17,5x jer sam trejder, jer mi graf kaže zaradi 8%. dakle uzeto po 16,25 prodao i digao 8%, al ostavio sam dio koji čeka veće razine da mogu pritiskati i na ASKU te raditi nestrpljivima nervozu, he he. Jednostavno je. Ja ne prodajem iz razloga jer se sad hladim mjesecima kao kolega Tigrus, iako vjerujem da mu je proradio čir na želucu kad je vidio zelenilo… he he.
Dakle, filozofija je jednostavna kupi i prodaj skuplje, iako nekad znam i shortati.
Kod nas je moguće ponekim danima i sa 3000kn srušiti Validus 7% pa onda kupovati jeftinije npr.20k.
Nažalost al to prolazi na ovoj našoj žabokrečini, ponekad to i sam radim da ubrzam stvari i valove jer me ubija dosada. Postojao je GAP kod rasta na cca 17kn i on se sad uredno popunio pa se može opet gore. Dakle ovaj put se ne ostavljaju GAP-ovi.
Svejedno
Ova dionica nije za trejdanje ( što zbog samog dna što zbog preslabe likvidnosti ), već za "čekanje"
čekanje čega? stečaja? kad do njega dođe bit će dno puno niže nego što većina ovdje misli [bye]
[/quote]
Dobro a što onda ti od svih dionica na burzi tu radiš…Nemaš pametnijeg posla ili..?