@inverter
Srce bi, al glava neda.
Malo jesam pokratio kak veli plavi, pa sad čekam dole, a ak krene gore tučem i po asku i po bidu [huh]
Danas izgleda, da je svima 17,50 skupo. Za nekoliko dana mozda ce svima biti 25,00 jeftino, samo kaj ne bu vise.
Bezbroj puta videna prica.
Kolega Adler svaka čast. Vi jedini dajete pravi pregled situacije na VAlidusu.
Ja sam vam inace po dusi tehnicar, ali posto se ova dionica toliko fundamentalno popljuvala trebao sam razmotriti i taj dio.
pravi pogled dat će isključivo banke kod kojih Mimović žica kredit za preuzimanje Validusa. ako banke ne daju pare, znači da dugovi nadmašuju imovinu, tj. da je Validus propao i da ide u stečaj.
zato samo strpljivo, za 2-3 dana znat ćemo na čemu smo pa će biti [thumbsup] ili [cry] [bye]
Danas izgleda, da je svima 17,50 skupo. Za nekoliko dana mozda ce svima biti 25,00 jeftino, samo kaj ne bu vise.
A možda će biti i 10 kuma skupo. Možda je ključna riječ i u njoj nema ništa fundamentalno niti tehnički. Da ste rekli ako ovo onda ono, to bi razumio. Al ovako [wink]
A možda će biti i 10 kuma skupo. Možda je ključna riječ i u njoj nema ništa fundamentalno niti tehnički. Da ste rekli ako ovo onda ono, to bi razumio. Al ovako [wink]
Slazem se s vama. "Mozda" je kljucna rijec. Ja se je posluzujem posto vjerujem, da nisam vidovnjak, ali ona ipak ukazuje na smjer mog predvidjanja, koje je temeljeno TA i u ovom slucaju i FA.
Bilo skupo, više nije. Ako ništa drugo lijepo je vidjeti da ima interesa na 17 kn. A ove koji čekaju 10 kn lijepo pozdravljam i neka samo čekaju. Počele su promjene na relaciji Pluris-Validus, no o tom potom…
Slazem se s vama. "Mozda" je kljucna rijec. Ja se je posluzujem posto vjerujem, da nisam vidovnjak, ali ona ipak ukazuje na smjer mog predvidjanja, koje je temeljeno TA i u ovom slucaju i FA.
[/quote]
Šta ovdje po FA ima zanimljivo, izvješća su lažirana pa nema ni smisla pričati o fundamentima.
Ovo je jeftino tek kad prodaš skuplje, tj dionica za trejdanje
sve je jeftino kad prodaš skuplje, a što se tiče lažiranih izvješća sve je relativno, ovo zadnje je revidirano …ako čitaš izvješća onda polaziš od toga da su istinita dok se ne dokaže suprotno..
kao i s Enronom nekoć u Americi, uostalom ako netko misli da je sve to lažirano onda je stvarno "specijalac" što ulaže išta na našoj burzili i još veći ako istovremeno troši vrijeme na pisanje na ovom forumu …samo o tome pričam, odnosno duboko sam uvjeren da svi koji redovito pišu na bilo kojoj temi ili imaju te dionice ili bi ih htjeli jeftinije kupiti pa drukaju na dole, a priče to je užas ne vrijedi niti kune, ostati ćete bez ičega, ide to u stečaj, nemojte to ljudi kupovati prevariti će vas, sve su lažirali i sl… okačite mačku o rep, ali isto tako sam siguran da uvijek ima mušterija za takve apokaliptične priče….