Splite, lako se ask popuni. Evo mojih 2xxx komada nisu uopće na asku, a nek krene gore lako ih ja postavim. Tako bi i svi drugi. Ovdje ask nije šupalj, a dodatno bi se zgusnuo samo da krene cijena prema gore.
Nema veze. Sad kad je kupio ovo je postala fantastična firma s šupljim askom, eto samo što nismo na 40kn. Ma što 40kn, barem 60.
A kad proda na 20kn odjednom firma neće valjati ništa (uskok, horvat, mimo…) i izronit će mu neki gap na 15kn. Kojeg valja hitno popuniti.
[rolleyes]
ne bih se više ni ja kladio da je čisto kao suza
očito da je ovdje isto bilo pogodovanja i raznih rohada
strah me da u ovoj zemlji ništa nije rađeno po slovu zakona
"Istražitelje navodno također zanimaju financijski odnosi između Fima grupe i investicijskog fonda Validusa. Validus je Fima grupi, među ostalim, jamčio za kredit u HBOR-u kojim je dokapitalizirala taj fond i preuzela kontrolu nad njim, što znači da je Validus u tom aranžmanu bio sudužnik za vlastitu dokapitalizaciju."
Znači da je HBOR ao kredit Plurisu vidjevši koliko vrijedi zaparavo imovina Validusa.
[thumbsup]
Pokušajte Vi recimo dignit kredit od 1mil eura s tisućom eura plaće.
"Istražitelje navodno također zanimaju financijski odnosi između Fima grupe i investicijskog fonda Validusa. Validus je Fima grupi, među ostalim, jamčio za kredit u HBOR-u kojim je dokapitalizirala taj fond i preuzela kontrolu nad njim, što znači da je Validus u tom aranžmanu bio sudužnik za vlastitu dokapitalizaciju."
Znači da je HBOR ao kredit Plurisu vidjevši koliko vrijedi zaparavo imovina Validusa.
[thumbsup]
Kolega Vaš zaključak je upravo nevjerovatan!!!
Koje izvrtanje teza!!!
Pa ovo ,ako se dogodilo ,je katastrofalno za Validus.
Vi uopće niste shvatili o čemu se ovdje radi ako je istina ono u čemu se piše u članku!
Pozdrav
Čim sam iznio nešto pozitivno evo "dobročinitelja" koji nemaju dionice Validusa a žele nama neupućenima objasnit kako bi trebali prodati svoje dionice.
pa ni Vaba ne daje margin kredit na vlds…,pa sto se dogadja zna tko??
ako je ovo istina-jako lijepo za sve dioničare, previše nedorečenih priča se ovdje događa.