VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo vam i odgovor na prodaji od 19,00. [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

haha……gdi je onaj pametni,a još više hrabri sa 17 na prodaji….

Marinac i Šestak darovali Fimi 150 mil kn? 17.05.2010.

Objavljeno 17.05.2010 u 16:05

Novi zaplet u aferi Podravka. Kako piše Jutarnji list, Darko Marinac i Zdravko Šestak, bivši čelnici koprivničke tvrtke, tajnim su ugovorima oslobodili varaždinsku Fimu svih obveza koje su nastale prilikom preuzimanja 10,6 posto Podravkinih dionica.

Zabranjeno sikiranje

ala igrača što se igraju na 19……………

Novi zaplet u aferi Podravka. Kako piše Jutarnji list, Darko Marinac i Zdravko Šestak, bivši čelnici koprivničke tvrtke, tajnim su ugovorima oslobodili varaždinsku Fimu svih obveza koje su nastale prilikom preuzimanja 10,6 posto Podravkinih dionica.

Kladim se da će se javiti netko i reći da ovo nije dobro .

[/quote]

Već je, ja i to je vijest od jučer. Da je dobra bili bi na 20+, po mojoj skromnoj procjeni

[/quote]

Već je, ja i to je vijest od jučer. Da je dobra bili bi na 20+, po mojoj skromnoj procjeni
[/quote]

Sve pet !

OK, ali bilo bi fer da elaboriraš bilo čime , a ti samo bla, bla .

Kaj imam elaborirati tu, ako je pozitivna vijest, ulagači će je prepoznati i shvatiti da je ova dionica sve manje dubioza, a sve više fundamentalno podcjenjena i početi je kupovati. Kako će broj kupaca rasti, pošto je prestao prodavati prvi, a trejderi su istrejdali svoje u prva dva dana, prodaja bi se trebala zdravom logikom povući i došli bi u situaciju "poštenije" valorizacije ove dionice.

Pošto se to ne događa za misliti mi je da:
– ovo je bila pozitivna vijest, ali samo toliko da dionica ne ode ispod 18.
– da još uvijek ima više prodavača negoli kupaca, pa time i cijena ne ide gore
– da je ovo "poštena" cijena ove dionice u sadašnjim okvirima
– da je dionica izvan fokusa
– i još par stvari, ali eto tek toliko da zadovoljim znatiželju.

A sad Vi kažite zašto je ovo pozitivna vijest i kako se manifestira na dionicu. Ne morate duže od mene,ali bilo bi lijepo niti kraće.

Cca 6000 po bidu…..lijepo, nema šta…. [undecid]

jedan indijanac manje…..

evo,polako ali sigurno cijelo pleme izlazi!!

Evo junaka na bidu s 4800 komada!

Što bi sad htio, da se svi nabidare ispred njaga pa da se opet istrese?

New Report

Close