evo vam i odgovor na prodaji od 19,00. [lol]
Marinac i Šestak darovali Fimi 150 mil kn? 17.05.2010.
Objavljeno 17.05.2010 u 16:05
Novi zaplet u aferi Podravka. Kako piše Jutarnji list, Darko Marinac i Zdravko Šestak, bivši čelnici koprivničke tvrtke, tajnim su ugovorima oslobodili varaždinsku Fimu svih obveza koje su nastale prilikom preuzimanja 10,6 posto Podravkinih dionica.
Novi zaplet u aferi Podravka. Kako piše Jutarnji list, Darko Marinac i Zdravko Šestak, bivši čelnici koprivničke tvrtke, tajnim su ugovorima oslobodili varaždinsku Fimu svih obveza koje su nastale prilikom preuzimanja 10,6 posto Podravkinih dionica.
Kladim se da će se javiti netko i reći da ovo nije dobro .
[/quote]
Već je, ja i to je vijest od jučer. Da je dobra bili bi na 20+, po mojoj skromnoj procjeni
[/quote]
Već je, ja i to je vijest od jučer. Da je dobra bili bi na 20+, po mojoj skromnoj procjeni
[/quote]
Sve pet !
OK, ali bilo bi fer da elaboriraš bilo čime , a ti samo bla, bla .
Kaj imam elaborirati tu, ako je pozitivna vijest, ulagači će je prepoznati i shvatiti da je ova dionica sve manje dubioza, a sve više fundamentalno podcjenjena i početi je kupovati. Kako će broj kupaca rasti, pošto je prestao prodavati prvi, a trejderi su istrejdali svoje u prva dva dana, prodaja bi se trebala zdravom logikom povući i došli bi u situaciju "poštenije" valorizacije ove dionice.
Pošto se to ne događa za misliti mi je da:
– ovo je bila pozitivna vijest, ali samo toliko da dionica ne ode ispod 18.
– da još uvijek ima više prodavača negoli kupaca, pa time i cijena ne ide gore
– da je ovo "poštena" cijena ove dionice u sadašnjim okvirima
– da je dionica izvan fokusa
– i još par stvari, ali eto tek toliko da zadovoljim znatiželju.
A sad Vi kažite zašto je ovo pozitivna vijest i kako se manifestira na dionicu. Ne morate duže od mene,ali bilo bi lijepo niti kraće.