+VLDS 700kom
http://i43.tinypic.com/63up2x.jpg
kud koji mili moji ,ko more znati diće,ako ode u stećaj ako dođe mimo , ako ide dokapitalizacija , ako se broje valovi po eliotu, ako se vrati ivo , ako uleti EBRD , ako padne kiša
pa ajmo se malo zekati .
očemo tiskati ili gurati ? Da vidimo koliko smo močni…hehehehe….ajmo staviti svi nalog,na npr…all in na 22 .Mislim,na prodaju,da ne bude zabune [lol]
pa ajmo se malo zekati .
očemo tiskati ili gurati ? Da vidimo koliko smo močni…hehehehe….ajmo staviti svi nalog,na npr…all in na 22 .Mislim,na prodaju,da ne bude zabune [lol]
Ja sam za, ali predlažem 21,86 (na toj cijeni još nema nikog)da bude u prvih 50. Tak da i mi koji imamo samo dubinu od 50 možemo vidjeti koliko smo jaki.
A sada 11026.
Jel treba još dodavati ? Ja ne vidim nego prvih 30 na agramu, pa ako akcija još traje samo recite.
Znači, trejderi su prodali, burekđije su i dalje tu, i okrenu kojeg svaki dan.
Čekamo da vidimo tko se to istresa i onda milion i jedna teorija zavjere i scenariji kak to ide od 0,1 kunu do 100 kuna u 2 dana. Viđeno već 100 puta na dosta dionica i likvidnih i nelikvidnih.
Zajedničko svima njima je ljudska glupost. Ali se na tom zajedničkom da zaraditi.