VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam jel pratite pozorno, ali netko se igra "ozbiljnog"kupca. Malo prije je bilo na kupnji 15k komada vise nego sad,bio je i jedan cvrsti igrac sa 5k na 5kn!
Da cujem misljenja

a taj je čvrst koliko i …
pa svatko od nas može stati na 5-10 kn i dignuti bid za nekoliko tisuća komada

[/quote]
vase racunalo ne podrzava navodne znakove?

Srijeda je sve bliže, a u ovom tjednu će se sasvim sigurno sve oko Mimovića znati. Eventualni neuspjeh pregovora više ne može dionicu previše zatući, dovoljno je pala. A ako se potpiše ugovor (što se duboko nadam) moglo bi biti zanimljivo.

Onda bi i fundamenti konačno mogli odraditi svoj dio posla…

Koliko će vrijediti dionica sa 100 mil. blokade računa ako se ugovor ne potpiše… ili tko će spasiti VLDS ako to ne učini mimovich?
To im je biti ili ne biti…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Ovo sad izlaze trejderi koji su ulazili na 21-22, treba prodati sad 50.000 dionica [lol]

netko je dobro opalio po vlds

zavrtio što sam mislio,neću vas više pritiskati .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

ja još malo dokupio, ako dobro završi imam ih taman, ali ako loše završi imam ih puno previše (he he)…odnosno tada ću dugo sjediti za stolom sa žetonima

zavrtio što sam mislio,neću vas više pritiskati .

Eto, već nam je lakše…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

I ja ću u shopping

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

Jesu stale oborine napokon?

jel se kupuje

Jesu stale oborine napokon?

Ne na zse su uvjek oborine !
Tu se nosi uvjek kišobran !?
[sad]

du du du .. nema nam pomoći

http://i39.tinypic.com/r73v5i.jpg

slika se zove ;udri mimo jače;

New Report

Close