VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobra cijena je bilo koja po kojoj kupiš a nakon toga ode gore

najbolja cijena za vlds je između 10:00 i 16:00 🙂
samo vi drukajte il gore il dole, ima ko skuplja, da nema cijena bi bila drukčija 😀

hm, raspon od samo 60%. Precizno, nema što!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Kad sam na cijeni 27kn govorio o GAP-u na 18,xx kn onda ste mi svi govorili kako pričam gluposti.
Neki dan je vjerovatno svaki tehničar prodavao na 21,5-22kn jer je bio evidentan GAP na 19kn.
Ako se ovdje radi o jednom meni uočenom patternu onda i cijena 17kn ne bi bila nemoguća.
Zanimljiva dionica i imati je sigurno u vidu. Svejedno očekujem još 1 skok prema 21,xx kn i onda finalni potop.

26.11.2010 - Dan D

da bi došlo do konačnog potopa cijena mora prijeći 37 kuna

* Važeći podaci za uredovni dan 14.05.2010 .

VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 78.145 2,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 35.556 1,32 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 27.120 1,00 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
10. MIKO NOVAKOVIĆ IVANA 18.638 0,69 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
Ukupno: 60,33

evo da imamo za ponedjeljak navečer da vidimo promjene

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo samo da pozdravim kolegu splita legendarnog tehničara koji jedini zna jel neki gap popunjen il nije [thumbsup] . neki dan sam te parafraziro pa mi nakeljili tolko jedinica kolko nisam dobivo ni u školi , a u školi sam se stvarno trudio [lol] . daj napiši da je gap popunjen da mi je herc na mjestu [lol] .

drago mi je da su te pustili da opet tehniciraš na forumu , evo pozdrav i moderatoru [thumbsup]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Ha ha, hvala Jure, nisu me zabranili niti pustili već sam bio jednostavno prezauzet da bi stigao išta, a najmanje pisati. Al koliko vidim nisam ništa ni propustio jer do danas je sve bilo mrljavljenje mic po mic. Ovo je ipak nešto drugo, nagli propadi i usponi i tu ima prostora za trejdanje, a to meni paše.
Slow stoh zove uskoro novi pad, MACD na dnevnom nivou zove uskoro novi pad, vjerujem do 18,6kn i ne niže, dakle kratkotrajni pad, iako postoji mala mogućnost i pada do 17kn. Al prije toga ipak skok do 21kn, tako barem ja predviđam, iako su to već sitne igre nekima, al 7-8% zavrtjeti onome tko ima 1500-2500kom i nije loš posao.
I na kraju ono što te zanimalo, DA, GAP je konačno popunjen, al svejedno po MACD-u treba biti oprezan.

26.11.2010 - Dan D

samo vi drukajte il gore il dole, ima ko skuplja, da nema cijena bi bila drukčija 😀

SVAKA ČAST! JEDAN OD PONAJBOLJIH KOMENTARA!

hm, raspon od samo 60%. Precizno, nema što!
[/quote]

primijeti kolega da sam ja zapravo stavio vremenski raspon 😉

slijedi nam precesija

Ha ha, hvala Jure, nisu me zabranili niti pustili već sam bio jednostavno prezauzet da bi stigao išta, a najmanje pisati. Al koliko vidim nisam ništa ni propustio jer do danas je sve bilo mrljavljenje mic po mic. Ovo je ipak nešto drugo, nagli propadi i usponi i tu ima prostora za trejdanje, a to meni paše.
Slow stoh zove uskoro novi pad, MACD na dnevnom nivou zove uskoro novi pad, vjerujem do 18,6kn i ne niže, dakle kratkotrajni pad, iako postoji mala mogućnost i pada do 17kn. Al prije toga ipak skok do 21kn, tako barem ja predviđam, iako su to već sitne igre nekima, al 7-8% zavrtjeti onome tko ima 1500-2500kom i nije loš posao.
I na kraju ono što te zanimalo, DA, GAP je konačno popunjen, al svejedno po MACD-u treba biti oprezan.

pravi gap bi bio ako se pokaže da ova priča o strateškom partneru ne drži vodu,i da po našem starom običaju od toga nebude ništa, e tu onda može biti svašta, a singnal za iskrcavanje i bežaniju je bio izlazak Bakića, koji je i napomenuo da mu se neke stvari nisu sviđale.
već sam napomenuo cijenu od 15-16 kn, treba akumulirat i pustit neka se stvari odvijaju svojim tokom, do kraja godine lijepa zarada će biti.

ovo je naravno bila šala

još je bolja između 9.50 i 10.60 ili između 3.50 i 4.60……

[a singnal za iskrcavanje i bežaniju je bio izlazak Bakića, koji je i napomenuo da mu se neke stvari nisu sviđale.

šta se hvatate Bakića kao pijani plota, čovjek je apsolutno autoritet ali svi znamo da nije nepogrešiv, nitko nije…razmislite vlastitom glavom, računajte, odvažite i odlučite….i definitivno nemojte mijenjati odluku na bazi dnevnih prometa ili k/p omjera bez da se pojavila neka relevantna informacija…
sretno trgovanje svima

New Report

Close