VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hint: Ako teta Lulu1 na tekničkoj kaže da se praznina popunila, ja joj vjerujem….. [rolleyes]

evo izgleda nije. samo nek ide i niže, ja ću opet kupit. nema ovdje pravila, ovo je zse [yawn]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nema to veze s Zse, nego sa zdravim očima. Kao što i rekoh u srijedu, kupovat će se jeftinije, i sad mogu reći da sam svladao ulaganje u dionice i prešaltavam se s virtualke na ovu žabokrečinu.
Trebalo mi je 3 godine teške muke, čitanja i probavljanja ovog što sam tu sve čitao.
Za buduće generacije samo jedna misao: Kad ulazite ovdje, ostavite nadu vani, ona vam je najveći neprijatelj i zamagljuje bespotrebno um.

mislim da će do kraja dana biti pokolj….to je zadnji rok za " skrivenu prodaju "

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

mislim da će do kraja dana biti pokolj….to je zadnji rok za " skrivenu prodaju "

da

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Matlalic i ja sam imao brilijantnih momenata ali ne na virtualki i ako misliš da si sad svladao dionice grdno se varaš.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

da
[/quote]

Mislim da se nitko tu ne skriva…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Evo ja kao i krdo……. [lol]
Sad svi stavljaju na ask……….pa evo i ja……….a čekaju i na bidu…….. [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Matlalic i ja sam imao brilijantnih momenata ali ne na virtualki i ako misliš da si sad svladao dionice grdno se varaš.

Gle kolko me pamćenje služi, možda jedan lik i ja smo rekli da bu cijena dole, dobro još nije na 18,80, ali se opasno približava. Svi ostali su rekli raketa do minimalno 23 što nije niti liznulo…
Tako da mislim da sam dobro svladao materiju i dobro procjenio razvoj situacije.

svima je skup ovaj po 19,50

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

svima je skup ovaj po 19,50

konačno procjenili da će biti i niže,nema potrebe za žurbom, 15-16 kn bid i strpljenje.

VA daje target VLDS na oko 13-15 kn

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

New Report

Close