ja iskreno mislim da smo popunili gap na 19,78 iako je možda i na 19,50 cca.. ali dobro sad, vidjet ćemo ebiga.
Laliću ja sam u pušingu ovdje žešćem, imam preko 5000 komada na dva računa i prosjek mi je 23,XX. Pomirio sam se već s minusom. Rado bi kupio 10.000 komada po 10 kuna pa onda znam da jednog dana ću biti u divnom plusu.Ali ne ide. Ipak je imovina ogromna stavka. Pa samo da Vabu da imaju u portfelju ova cijena pije vodu. Probao sam i trejdati jučer i prekjučer postavljanjem jačih naloga i na bid i na ask strategijom čekić i nakovanj. No ne ide. Zašto? Jer svi ovdje na forumu, ,pedesetak ljudi, imaju istu strategiju. Ovdje VIX ide u nebo svaki dan. A ja trenutno imam foklus na drugim dionicama. Ovo nek čeka bolja vremena zasad.
I ta anketa… Pa sasvim jasno je bilo da će biti raspad danas čim je 30 naprema 17 optimizam. Krdo uvijek griješi, jbg.
Hrdo uvjek grješi ali krdo treba pratiti………. [lol]
pa radi onda kontra krda, kupuj sumanuto i skupljaj..
koja budala još prodaje dionice..
Evo i moj doprinos na bidu 1000-ćica na 20…………..
Svi kupuju a nikog na bidu? Izgleda da svi kupuju ali po 100-200 komada.
Ja sam jučer i danas kupio 1500 komada, ali sve u manjim nalozima…da stavim odjednom nalog od 1500 komada na kupnju odmah bi se njih 10 naguralo ispred mene i ne bih kupio ništa, a ovako lijepo skupljam veće količine oko 20 kn
Jel može netko od iskusnijih napisati nešto o blokadi Plurisa i gdje je završio novac od prodaje, tj. na čijem računu!
Jer koliko ja znam, ako im je račun blokiran pristigla sredstva čim sjednu odmah se prebacuju po redoslijedu naplate. Dakle, prva zadužnica jede sve dok ima para na računu i dok se ne naplati. Sad je glavno pitanje zašto su prodavali imovinu kad su znali da će pare otići nekome drugome na račun?! Kome se je išlo na ruku, čija je blokada prva u redoslijedu?
Sinko ne kupuje on uopće, kaj ne žišku da tu rade svi suprotno od onog kaj pričaju, tak i ja neki dan nisam kupovao već prodavao, a kad sam rekao da prodajem onda sam kupovao.
To recimo nisam dugo skužio na ovom forumu, nisam shvaćao zašto to ljudi rade i onda eureka, pa tako su uvijek u dobirku jer kakti prodaju na vrhu, a kupuju na dnu to je tzv. brutalni kapital.
Sve je ok, nisam niti mislio da si idiot ali ako ti ne shvaćaš njega i mene ozbiljno, logično je da ja ne shvaćam njega i tebe, isto tako da on ne shvaća tebe i mene ozbiljno.
Onda čemu sve ovo, o tome sam pisao prije godinu dvije ovdije, pa ljudi dragi kaj toliko mrzimo samo sebe?
I slažem se s tobom da ima nikova kaj pišu iskreno, ali takvih više nema tu, ili ima na prste jedne ruke i postaju čiste statističke podatke…Bez mišljenja ili postanja kaj je i kad kupio i za kolko, jer 90% kaj ih tu piše su brutalni ulagači, s prinosima od 50% i više posto, a onda se ispostavi da su kratili 90% portfelja na 10%+, ma dajte molim.
No dobro, evo ja inače pišem iskreno, ali mi je fora na ovoj temi pisati neiskreno, imam par sto komad ai igram se s njima, a za ostale me nije brige, nek se brutalno zarađuje…
sine ima dva post gde kazes da ne pises iskreno i to obrzalez
a na kraju kazes evo ja inače pišem iskreno, ali mi je fora na ovoj temi pisati neiskreno i onda kazes da imas par sto komad
znaci da nemas par sto komada?
[bye] [lol] [lol]
p.s. dao sam ti bar stotku jer iskreno kazes da ne pises iskreno, al ko onda kaze da i to kad pises iskreno da je i to iskreno, mozda i tada lazes, al po tome ispada da lazes da pises neiskreno
e sad ima dve opcije ili uvek pises iskreno ili uvjek lazes [thumbsup]
evo onog s 3250 , pitam se jel on iskren kupac [lol]
Hehe dobra fora, bila je jedna epizoda na cartoon networku samurai Jack, di frajeru dvoglava zmija kaže postavi 1 pitanje i odgovori koja od nas laže i ispunit ću ti želju, i lik grunta i dedukcijom kaže zmija 1, zmija dva ga pojede i obje krenu u cerek i kažu, e zahebali smo ga, lik nezna da obje lažemo [lol] [lol]
Kompa je više tu neznam što je istina a što ne, prije nisam znao tko govori istinu, sad više neznam kada ju ja govorim [cool]