VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo prodaj, ja kupujem.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Svi kupuju a nikog na bidu? Izgleda da svi kupuju ali po 100-200 komada.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

A prodaju par tisuća, šišanje na nulericu ili popunjavanje gapova?

nisam blesav da sve kupim na istoj cijeni.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[/quote]
Onda si izgleda ti sam popunio pola bida? Pa kupnja je 800 komada a ja sam stavio ova dva na 16 i 15 kuna. Znači 1280 komada je mojih na bidu. Jasno, nadam se da neće toliko nisko jer imam ulaz iznad 20, a imam dovoljno da mi se ne nadokupljuje.

Evo napunio sam vas sa stotkama, pa da krenete u lupetanje po asku, vani je prekrasan dan, i moram napomenuti…

Jasno, nadam se da neće toliko nisko jer imam ulaz iznad 20, a imam dovoljno da mi se ne nadokupljuje.

pronalazimo se svi u ovoj rečenici kolega nažalost. pogotovo sad i novopridošli s 50000 komada u džepu i minusom od skoro -10%

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

[/quote]
Onda si izgleda ti sam popunio pola bida? Pa kupnja je 800 komada a ja sam stavio ova dva na 16 i 15 kuna. Znači 1280 komada je mojih na bidu. Jasno, nadam se da neće toliko nisko jer imam ulaz iznad 20, a imam dovoljno da mi se ne nadokupljuje.
[/quote]

Sinko ne kupuje on uopće, kaj ne žišku da tu rade svi suprotno od onog kaj pričaju, tak i ja neki dan nisam kupovao već prodavao, a kad sam rekao da prodajem onda sam kupovao.
To recimo nisam dugo skužio na ovom forumu, nisam shvaćao zašto to ljudi rade i onda eureka, pa tako su uvijek u dobirku jer kakti prodaju na vrhu, a kupuju na dnu to je tzv. brutalni kapital.

Evo meni je već mjesec i plo prosjek 4000 kom na 20………….
Neznam zašto se uzbuđujete toliko………

polako,strpljivo

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Laliću, nisam ja idiot da ozbiljno shvaćam ovo što se ovdje napiše! Ima nickova koji iskreno napišu, ali malo ih je. A ove navlakače tipa ide to na 3x, mora to gore i slično više ni ne registriram.

Govori u svoje ime Matlalica, uostalom čak si i sam priznao. Ja to ne radim jer znam da će mi se poštenje kad tad vratiti dobrim. Ne moraš generalizirati.

Sve je ok, nisam niti mislio da si idiot ali ako ti ne shvaćaš njega i mene ozbiljno, logično je da ja ne shvaćam njega i tebe, isto tako da on ne shvaća tebe i mene ozbiljno.
Onda čemu sve ovo, o tome sam pisao prije godinu dvije ovdije, pa ljudi dragi kaj toliko mrzimo samo sebe?
I slažem se s tobom da ima nikova kaj pišu iskreno, ali takvih više nema tu, ili ima na prste jedne ruke i postaju čiste statističke podatke…Bez mišljenja ili postanja kaj je i kad kupio i za kolko, jer 90% kaj ih tu piše su brutalni ulagači, s prinosima od 50% i više posto, a onda se ispostavi da su kratili 90% portfelja na 10%+, ma dajte molim.
No dobro, evo ja inače pišem iskreno, ali mi je fora na ovoj temi pisati neiskreno, imam par sto komad ai igram se s njima, a za ostale me nije brige, nek se brutalno zarađuje…

New Report

Close