evo jedna mala izlazna anketa s Da / Ne odgovorom pa do ponedjeljka ispunite iskreno, da možemo prokomentirati rezultate.
Nisu samo plusevi i minusi nego i provizija.,to je kao u pokeru casch game stol uvijek uzima izmedu 0,3-1,0 proviziju za svako djeljenje tako ovdje za svaku transakciju.,mozemo svaki imati 100 mija kuna i trejdati tri dana konstantno.,izmedu ce neko biti u zaradi a neko gubiti a na kraju cemo sva trojica biti u debelom minusu.,jer ce otici 200 milja kuna samo na provi.,samo je stol u plusu a to je u ovom slucaju zse.,pozz..
u stvari…to je onaj vic o 2 brokera,jedan ima torbu s 200 KKn…a drugi vidi govno na cesti…pa se ponudi da ga pojede za torbu love .
Ovaj s lovom pristane,ovaj pojede govno……i idu dalje…
pa ovome s lovom padne na pamet da cimne kolegu,te mu ponudi da uzme lovu nazad,ako pojede govno…..
naravno da onaj pristane…i dobije lovu nazad….
Poanta…? Oboje su pojeli govno,ali su i zavrtili 400KKn !!!!!
Ti stolovi koji nisu naplacivali djeljenje, tj u ovom slucaju ne naplacuju intraday proviziju nisu dugo ostali u busineesu 🙂 To je jedino pametno kaj mogu reci o tome ..
Nisu samo plusevi i minusi nego i provizija.,to je kao u pokeru casch game stol uvijek uzima izmedu 0,3-1,0 proviziju za svako djeljenje tako ovdje za svaku transakciju.,mozemo svaki imati 100 mija kuna i trejdati tri dana konstantno.,izmedu ce neko biti u zaradi a neko gubiti a na kraju cemo sva trojica biti u debelom minusu.,jer ce otici 200 milja kuna samo na provi.,samo je stol u plusu a to je u ovom slucaju zse.,pozz..
Samo se ti zavaravaj… Ima brokera koji za intraday ne naplaćuju proviziju. A i 0,3 + 0,3 nije puno ako si ulovio 5-6% danas. Dovoljno je takvih nekoliko tipova koji su prodali pa kupili po 500-1000 kom i eto već 5000-10000 komada danas i jučer.
[/quote]
evo jedna mala izlazna anketa s Da / Ne odgovorom pa do ponedjeljka ispunite iskreno, da možemo prokomentirati rezultate.
zasada s 20-13 vodi optimizam i vjerovanje u Mimovića, dobro je znati. Već je 33 dalo glas, dakle to je već minimalno 20 koji kupuju, ovo je svima dobra informacija kako se postaviti na bid/ask. Očito ovdje trenutno dirigiraju samo mali dioničari.
jeli se to meni cini ili kupnja jaca?
Cijena Količina
22,25 100
22,20 100
22,05 160
21,90 135
21,87 80
21,50 120
a na prodaji su veci nalozi valjda za stopanje cjena?
prema sadasnjim informacijama kupnja do 25 je odlicna
posebno ako su istinite info koje sam cuo da smo dobili novo lice u TOP 10
[lol] [thumbsup]
nek se javi ponosni navlakač s 3200 komada na kupnji [lol]
ja bih htio istaknuti kako sam dao glas optimizmu ali jos ne kupujem, just 4 da record..
nek se javi i ovaj s 2140 kom na bidu [lol] . inače svaka čast rekvijemu za ovu anketicu [thumbsup]
Joj, kako me živciraju ove tetkice s "nalozima za kupnju". Imaju čak hrabrosti pričekat dvije minute prije 10:00 dok ne povuku navlakušu. LOL
ovaj s 2140 ima slabiju elektroenergetsku opskrbu pa je maknuo nalog ranije da ne bi došlo do nestanka struje slučajno [smiley]
pad puno veci nego sto sam ocekivao
mozuda nemam dobre podatke [undecid]
ako padne ispd 20 nadokupljem u vecim kolicnama