prodavati VLDS sad dok se čeka da Mimović donese garancije i da javnu ponudu po 22-23 kn je suludo da ne kažem koliko će VLDS skočiti u očima ulagača (a onda i na burzi) kad se makne ova umjetna blokada računa
Pazite na kontekst, kolega……ispada da ste htjeli reći da će javna ponuda biti po 22-23, a zasigurno niste…
[/quote]
minimalna ponuda trebala bi biti po tromjesečnom prosjeku na burzi, a to je nakih 22-23 kn, zato kažem da je glupo prodavti ispod toga…naravno da Mimović i FIA mogu ponuditi i 50 kn, ali ja govorim o minimumu
prodavati VLDS sad dok se čeka da Mimović donese garancije i da javnu ponudu po 22-23 kn je suludo da ne kažem koliko će VLDS skočiti u očima ulagača (a onda i na burzi) kad se makne ova umjetna blokada računa
jučerašnji tromjesečni prosjek 22,74
ajde istresite se više da možemo napokon gore. vi bi i najljepšoj ženi tražili samo mane. jeste…..
Nije pitanje dana već je pitanje mjeseca ili godine za strpljive kad se okrenu velike pare, a kad će se po danu kladit ići ću u sportsku kladionicu. Zaboravljate školsu definiciju "dionice su ulaganja za duži period". Znam tipa koji nije napravio niti jednu transkaciju, čekao te uprihodio 900%, a neki kad im se zbroje plusevi i minusi svakih par dana dođu na isto hehehe….hehe….he
50.000 kom danas i jučer, morat će biti promjena u top10
50.000 kom danas i jučer, morat će biti promjena u top10
Pitanje je koliko je od kupljenoga već i prodano ili prodano pa kupljeno opet.
Nisu samo plusevi i minusi nego i provizija.,to je kao u pokeru casch game stol uvijek uzima izmedu 0,3-1,0 proviziju za svako djeljenje tako ovdje za svaku transakciju.,mozemo svaki imati 100 mija kuna i trejdati tri dana konstantno.,izmedu ce neko biti u zaradi a neko gubiti a na kraju cemo sva trojica biti u debelom minusu.,jer ce otici 200 milja kuna samo na provi.,samo je stol u plusu a to je u ovom slucaju zse.,pozz..
i koliko je mimović uplatio love..???
slabo pratiš dostupne informacije,nije uplatio još ništa, a kako stvari stoje u ovom tekstu neće ni tako brzo,negdje je zapelo.
http://www.poslovni.hr/147529.aspx
čini mi se da kod VLDSa slijedi prvo popuniti ovaj gap koji sam označio crvenim kvadratom pa tek nakon toga možemo očekivati novi uzlet
Nisu samo plusevi i minusi nego i provizija.,to je kao u pokeru casch game stol uvijek uzima izmedu 0,3-1,0 proviziju za svako djeljenje tako ovdje za svaku transakciju.,mozemo svaki imati 100 mija kuna i trejdati tri dana konstantno.,izmedu ce neko biti u zaradi a neko gubiti a na kraju cemo sva trojica biti u debelom minusu.,jer ce otici 200 milja kuna samo na provi.,samo je stol u plusu a to je u ovom slucaju zse.,pozz..
Samo se ti zavaravaj… Ima brokera koji za intraday ne naplaćuju proviziju. A i 0,3 + 0,3 nije puno ako si ulovio 5-6% danas. Dovoljno je takvih nekoliko tipova koji su prodali pa kupili po 500-1000 kom i eto već 5000-10000 komada danas i jučer.