VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer su kupovali oni koji su bliski s Mimovićem…

a odakle ti pravo javno ustvrditi ovako nešto???

p.s. prodaja je sve jača, s početnih 35.000 komada, sad smo već na 56.000 komada na prodaji [angry]

Šta ima veze prodaja ,najjača je bila prodaja na LKPC kad je bila na 650-700 kn, ljudi su ovce shvati.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

p.s. prodaja je sve jača, s početnih 35.000 komada, sad smo već na 56.000 komada na prodaji [angry]
[/quote]

Kako misliš odakle mi pravo? Pogledaj što je pisao Bakić, što govori FIMA, a ti mene pitaš ovakvu glupost.. Ili si totalno neinformiran ili se praviš lud

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Kako misliš odakle mi pravo? Pogledaj što je pisao Bakić, što govori FIMA, a ti mene pitaš ovakvu glupost.. Ili si totalno neinformiran ili se praviš lud

A što je taj Bakić, pa nije on SKDD koji zna tko što kupuje? A FIMA je brokerska kuća koja se raspala i koja je dužna na sve strane! Ali ajde daj nam link da pročitamo što to FIMA govori!

[/quote]
koliko ja vidim u prvih 10 kupn aprodaja, kupnja je jača sa trenutno 3682 a prodaja 2476 [cool]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ma kakav link, hočeš da ti napravim i strategiju ulaganja? Bolje se ti primi terenskog istraživanja, odeš do njihovih brokera, platiš savjetovanje i imaš sve info. A ne da ti ja moram skupljat dokumente, priopćenja i sl.

Sve je javno dostupno, samo treba znati čitati i to interpretirati, a neki očito s tim imaju problema. Najvrijednije su samostalne analize. Validus ima specifične probleme, omjer p/b mu je najniži na burzi, likvidnost mu je odlična u odnosu na veličinu držišne kapitalizacije, volatilnost mu je perfektna, rizici su specifični i na tome treba temljiti ulagačku strategiju. A očito je da se baš na rizicima razmimoilaze kupci i prodavatelji. I očito je da se isti tekstovi (i ostale činjenice) potpuno različito tumače, a tko će se na kraju veseliti tek treba vidjeti…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

evo šamaranje u 15 sekundi po bidu pa po asku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ma kakav link, hočeš da ti napravim i strategiju ulaganja? Bolje se ti primi terenskog istraživanja, odeš do njihovih brokera, platiš savjetovanje i imaš sve info. A ne da ti ja moram skupljat dokumente, priopćenja i sl.

Sve je javno dostupno, samo treba znati čitati i to interpretirati…

ahhh…znači želiš reći da ne postoje nikakvi linkovi gdje FIMA govori da Mimovićevi poznanici kupuju VLDS nego si ti to sebi tako interpetirao jer drukaš za rast Validusa?
pa napiši onda lijepo da je to bio druk, a ne pisati nekakve gluparije o terenskom istraživanju, potrebi čitanja Bakića i bla bla [bye]

Ovo je ovako super sve.,ide tako i tako ladno natrag na 30.,ovako cu samo moci duze uzivati u tome kako se svi bore i sve pokusavaju snizit cijenu.,a svi znamo da ce vlds uskoro puno puno vise vrijedit.,Ne moze nam nitko nista jaci smo i od sudbine…,mogu samo da nam p…..oni koji nas nevoleee..

molim link za tu izjavu bakića. naime na eclectici koliko sam ja vidio nije spomenuo validus u postovima u zadnjih 6 mjeseci.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

molim link za tu izjavu bakića. naime na eclectici koliko sam ja vidio nije spomenuo validus u postovima u zadnjih 6 mjeseci.

Evo kad me pobriše da postam link
http://trzistakapitala.wordpress.com/2010/05/02/neke-dionice/#comments
Pa sami isčitavajte riječi, 4 komentar – odgovor knutu.
I molim da se posta moje zadnje razmišljanje jer je očito istina.

Sve više žalim za vremenom kad je bio blokiran….

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close