VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prosjek je "malko" više, ali ajde ako je za shopping neka je "23"
[thumbsup]

pa đe si lopinjo već sam se zabrinuo da će ovo proć bez tebe . e da si ovo propustio pao bi u mojim očima kao vrstan trejder . još mi fali split jr i barbastari i onda bi mi atmosfera bila prava domaća [thumbsup] . e da nam je sada jedan splitov target , onako na prazan stomak [lol] .

forza valladolidus [thumbsup]

Kolegice i kolege

Validus će sigurno u pondjeljak biti meta mnogim imateljima casha HT-ovih dividendi.

Sretno

P.S. Nisam dioničar Validusa d.d.

Srdačan pozdrav

Kontaktirali smo i predsjednika Nadzornog odbora Validusa Dubravka Žganca koji nam je u telefonskom razgovoru rekao kako ne smiju davati nikakve informacije pored onih objavljenih. “Razumijem interes javnosti, ali objavljujemo informacije koje možemo”, rekao je Žganec. Prema njegovim pretpostavkama moglo bi u srijedu stići novo priopćenje na burzu, no nije govorio o detaljima. U svakom slučaju, poznato je da još nisu definirani uvjeti ostalih dvaju ugovora niti su oni uopće potpisani. “Ugovor o preuzimanju ispunjenja između Validusa i FIA Electricityja te okvirni ugovor o provođenju refinanciranja zajmova i financijskom restrukturiranju Plurisa i Validusa još se usuglašavaju”, stoji u priopćenju. Iako piše kako bi se ovim ugovorima namirile sve obveze Plurisa prema Validusu te da se ugovorna obveza preuzimatelja mora ispuniti kroz kontakte s vjerovnicima najkasnije u roku od 15 dana, Ranko Mimović još nema jamstva. Hoće li ih dobiti i kada, nitko nije htio komentirati niti spekulirati. Predstavnici Validusa i Plurisa u prošli su petak posjetili Hrvatsku banku za obnovu i razvitak (HBOR) koji je jedan od vjerovnika. U HBOR-u poručuju kako je taj sastanak održan, što je već poznato, ali “sve informacije i pojedinosti sastanka u domeni su bankarske tajne”. Koji će biti razvoj događaja, predstoji tek vidjeti.

Jos jedan bitan detalj na koji ste mozda zaboravili, a to je da PLURIS vise ne prodaje 🙂

Možda danas bude ipak korekcije male buduci da se sve prolongira za iduci tjedan odnosno do sluzbenih objava. Suludo je davat ispod 23 kunice sada…

Jos jedan bitan detalj na koji ste mozda zaboravili, a to je da PLURIS vise ne prodaje 🙂

To ne znamo 100%, postoji i mala mogućnost da su jučer prodavali, mala al je tu

pokopat će nas peta kolona…..

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

vidim da se nekom nije svidjelo što spominjem kolegu splita juniora pa me kiti školskim ocjenama . al evo obzirom da iz nekog razloga kolega više nije s nama , ja ću probat parafrazirat kolegu u njegovom prepoznatljivom stilu (čisto da se malo prisjetimo) [lol] .
znači da je split jr. s nama , danas bi napiso : GAP POPUNJEN , PRVI OTPOR NA 68 , A AKO PADNE PUT OTVOREN ZA TARGET NA 92 [lol] [lol] .
pozdrav splići vrsnom tehničaru [thumbsup]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

kupnja jača, blokada je na 23,39 čisto informativno. Neće bit blokade do novih vijesti, sad ide skupljanje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Neznam kud se ovima žuri sve prodati,pa dobre vijesti već čekaju iza ugla,a onda idemo znatno više!
Nije valjda da su svi događaji ovih dana bili uzalud! [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

kupnja jača, blokada je na 23,39 čisto informativno. Neće bit blokade do novih vijesti, sad ide skupljanje.

kupnja izuzetno jaka
u prvih 10 min protrgovano 10 000 kom
zadnja na 22,35
i danas blokada
prema sadasnjim vjestima sve do 25 je dobra kupnja

i VLDS prvi prema prometu [lol]

oni koji su jucer prodali imaju zajeb al mogu dokupiti [thumbsup]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

pa mora netko i prodavati…nema zime

New Report

Close