ako ovako nastavimo neče to nikad preko 30 a kamoli na neke veče razine
Dali stvarno mislite, da je potencijalnom kupcu u interesu da cijena ode na 30 kn!?
više od 20 000 komada je protrgovano i rast je dvoznamenkasti – to su činjenice, a vi sada pišite što god želite…
više od 20 000 komada je protrgovano i rast je dvoznamenkasti – to su činjenice, a vi sada pišite što god želite…
u 50tak minuta trgovanja…
Evo uzeo sam i ja malo ovog VLDS. 3000 kom. Pa nek se nađe.
book 0,16
nema stečaja ni bankrota
moguće preuzimanje
meni dosta.
A vremena hvla bogu imam a i pokoja kuna se uvjek nađe. [lol]
Kolega ROBANTICOO čestitam, takvi nam investitori trebaju, dolje s ovim pticama zlosutnicama.
Kolega ROBANTICOO čestitam, takvi nam investitori trebaju, dolje s ovim pticama zlosutnicama.
A što ga košta reći…
Sjajno i bajno stanje ali tko prodaje toliko uz tolike dobre vijesti?
..jedan od temeljnih uvjeta za trgovinu općenito je da dvije strane gledaju suprotno na stvari..u ovom slučaju nekome je cijena dionice vlds ok i zato prodaje, a netko misli da će je kupljenu po ovim cijenama prodati skuplje..da nije tako trgovine na burzi ne bi bilo.. 🙂 inače sam danas imao osjećaj da je u jednom trenutku netko zatrpao ask i poklapao bid da bi cijena ostala ispod 22kn..vidjet ćemo sutra
Ja sam danas kupio na prvom udaru.Lijepo me koštao izlet u Janaf.
prodao VLDS prije ove blokade ,kupio pa prodao JANAF,kupio Validus i ode velikih 16%
-tromjesečni prosjek je nešto ispod 23 kn i svaka kupnja do 23 mislim da je izvrsna jer je to
minimalna cijena eventualnog preuzimanja
-bitno je da se riješimo Fime i Plurisa,oni bi nas ostavili bez gaća
Ja sam danas kupio na prvom udaru.Lijepo me koštao izlet u Janaf.
prodao VLDS prije ove blokade ,kupio pa prodao JANAF,kupio Validus i ode velikih 16%
-tromjesečni prosjek je nešto ispod 23 kn i svaka kupnja do 23 mislim da je izvrsna jer je to
minimalna cijena eventualnog preuzimanja
-bitno je da se riješimo Fime i Plurisa,oni bi nas ostavili bez gaća
a lijepo sam te na vrjeme bio upozorio na pogrešan korak u svezi Janaf,no što je tu je ,svi mi griješimo ,biti će drugi put bolje.
I meni je prosijek malo ispod 23 kn [angry] NIKAD ne odgovarajte na pozive bake dok je bid na 29 kn!