hahahahahahah [kiss] tako treba, bravo [kiss]
[/quote]
Mislim da ću sad u lagani dokup…pa onda sutra opet prodaja.
Dok ima naivaca kakav sam ja bio nedavno meni super.
No Vi mi se ne činite kao naivac, čemu onda [lol] ili se to dela ali u tišini… [cool]
puno buke nizašto vratismo se skoro gdje smo i bili jesmo ludi umjesto da pustimo da ode barem do 40
sve u svemu očekivano, nitko ne želi ostati u dionici dugo, shvaćaju ljudi rizik da je možda ovaj gospodin M samo spin. istina, očekivao sam stabilizaciju na 22, eventualno da se iskrcam na 23 u nekom valu no sutra je novi dan. [smiley]
Neki veći pad (ispod 20 kn) u idućih 15 dana ne treba očekivati jer u tom roku FIA treba s bankama dogovoriti garancije za preuzimanje, a ako garancije budu izdane prije tog roka, cijena će naglo skočiti. Ukratko, tko je do sada čekao, ne isplati mu se sada prodavati, treba sačekati kako će FIA i Mimović ovo razriješiti, a izgleda da su zagrizli više nego ozbiljno [thumbsup]
Koji si sad ti spiderman, koji je tvoj interes u ovoj dionici?
umjesto da iskoristimo dan mi se usra.i i vratli na pčetak a mogli smo dan zavšiti minimum na 30 stvarno vas ne kužim
na koji način smo na početku. dionica je zadnji put trgovana ispod 19, a sad je na 21. ne razumijem. mislim da je mnogima malo lakše nego na ”početku”. uključujući i mene.
umjesto da iskoristimo dan mi se usra.i i vratli na pčetak a mogli smo dan zavšiti minimum na 30 stvarno vas ne kužim
Meni je ovo jedan od najusra.ijih dana na burzi moram priznat. Sve uzdanice debeli minus a ovdje mi nije došlo do moje prosiječne a ja ne prodajem s minusom ako ne moram.