VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=30491

Validus d.d. – nastavak trgovanja

12.5.2010

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VLDS-R-A nastaviti u 15:10.

Na upit Upravi Drustva Validus d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove i/ili promijenjene materijalne činjenice koje bi mogle utjecati na promjene cijene dionica, u odnosu na već poslane i objavljene informacije Zagrebačkoj burzi, a time i javnosti.

Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

15h10min se nastavlja trgovina..

Svakog dioničara bi trebala veseliti činjenica da je Upravi stalo do dionice. To prije nije bio slučaj i onda se ta činjenica navodila kao glavni argument zašto ne ulagati u Validus.

Konačno i Uprava radi svoj posao… Bravo!!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

ko je ovo s 1700 kom , rekvijem ti bi još dokupio po ovom diskontu? [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Prodao sve kupljeno prije…
Čekam niže pa odbijanac

da vidimo može li se u klub milijunaša do kraja dana , bjež’te s aska [lol]
di mi je sad lopinjo [lol] , lopinjo jesi se vratio

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Pojavio se strašljivac na prodaji. Biti će uskoro popapan. [thumbsup]

Prodao sve kupljeno prije…
Čekam niže pa odbijanac

hahahahahahah [kiss] tako treba, bravo [kiss]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo pobili su se svi u ovom kaosu. sad ja krećem s trejdom i pritiskom na bid

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

znači tvoj je bio onaj na 3300 i 1700 [lol] . rano ti je za trejd , vidimo se sutra u 10.00 h

ovo je bagatela. ide nazad na 29.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close