VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a što im Ranko više priča…?

Broji novce i taman pri kraju netko ga je omeo ,pa mora ponovo iz pocetka.(Salim se)

Ovo je svakako udarac nasem gospodarskom lobiju jer su dozvolili ulazak srpskog kapitala u Hrvatsko gospodarstvo a kupnjom VLDS postaju vlasnici mnogo vrijednih nekretnina …… [thumbsup]
[/quote]

Čuj, mislim da su nam naši svih ovih godina iza rata zadali puno veći udarac.
[/quote]

Slazem se, jer su nasi opljackali ,doslovce opljackali cjelu Hrvatsku a sta se tice ulaska kapitala nemam nista protiv jer u naravi NOVAC JE NOVAC .Samo je bitno da nije pranje novca.

to je copy/paste objave sa ZSE od jučer ujutro….čekamo info nakon sastanka

skovacin, 12.05.2010. u 09:24
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-635/Mimovic-jos-nije-dostavio-jamstva-za-kupnju-Validusa?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

[/quote]

[/quote]

A što su priopćenje dali lektoru na pregled gramatike i pravopisa kad još nije objavljeno?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Nešto su ipak potpisali.
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

http://zse.hr/default.aspx?id=30466

Ispunjenjem obveza po potpisanom Ugovoru između Plurisa d.d. i FIA Electricity namirile bi se sve obveze Plurisa d.d. prema Validusu d.d.
Ugovorna obveza preuzimatelja mora se ispuniti kroz kontakte sa vjerovnicima najkasnije u roku od 15 dana.

Za početak dobro [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kako su sad ažurni i mili, svaki dan ih čitam na zse. divno, predivno, sve mi je muka. a dok im hanfa nije stavila rampu na dionicu nitko nije niti znao da im je račun blokiran, da su potraživanja viša od 100 milijuna kuna. pardon, gotovo nitko.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

A kad će deblokada? Pa na SNHO i LRH su pravljene puno veće malverzacije i zataškavanja nego ovdje pa nisu u takvoj nemilosti HANFE!?
Ovdje je čak sve bilo i dosta transparentno i javno,samo očito je najvažnije svakog popljuvati ako nije Hrvat a želi investirati…

P.S. Imam i SNHO i VLDS

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

neka ju još puste da miruje. treba znati sve detalje. ako potpiše i preostala 2 ugovora onda letimo u Svemir.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Svemir je naš!! Validus do Mjeseca!! [cool]

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Bolje da smo i dalje zblokirani dok se sve ne rješi…a onda u visine!

koji su ovo muljevi,,nekidan potpisali ugovor ,a jucer dogovorili..

Ma nek je mulj, ribice u tome nađu najviše hrane…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Validus: Potpisan ugovor s Mimovićem, bankarska garancija još se čeka
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/validus-potpisan-ugovor-s-mimovicem%2c-bankarska-garancija-jos-se-ceka,77482.html [thumbsup]

New Report

Close