dakle po komentarima zaključujem da svi prodajete čim se odblokira?
stavicu se i ja na ask negdje ali samo s manjim dijelom…
dakle po komentarima zaključujem da svi prodajete čim se odblokira?
stavicu se i ja na ask negdje ali samo s manjim dijelom…
Ja sam prodao, ja mislim kupiti niže od 18..
a što im Ranko više priča…?
Broji novce i taman pri kraju netko ga je omeo ,pa mora ponovo iz pocetka.(Salim se)
Ovo je svakako udarac nasem gospodarskom lobiju jer su dozvolili ulazak srpskog kapitala u Hrvatsko gospodarstvo a kupnjom VLDS postaju vlasnici mnogo vrijednih nekretnina …… [thumbsup]
Broji novce i taman pri kraju netko ga je omeo ,pa mora ponovo iz pocetka.(Salim se)
Ovo je svakako udarac nasem gospodarskom lobiju jer su dozvolili ulazak srpskog kapitala u Hrvatsko gospodarstvo a kupnjom VLDS postaju vlasnici mnogo vrijednih nekretnina …… [thumbsup]
[/quote]
Čuj, mislim da su nam naši svih ovih godina iza rata zadali puno veći udarac.
[/quote]
Čuj, mislim da su nam naši svih ovih godina iza rata zadali puno veći udarac.
[/quote]
Ovaj bar neće postati vlasnik bez plaćanja. Ovdašnji tajkuni i političari su platitli samo dobrim namjerama i postali vlasnici mnogih vrijednih nekretnina.
ajmo mi sada zahebati HANFA-u…kad ona oslobodi trgovanje,a mi štrajk duplo dulje od blokade [lol]
to je copy/paste objave sa ZSE od jučer ujutro….čekamo info nakon sastanka
[/quote]