VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dakle po komentarima zaključujem da svi prodajete čim se odblokira?

stavicu se i ja na ask negdje ali samo s manjim dijelom…

slijedi nam precesija

nisam baš siguran da će svi prodavati, ja recimo ne mislim prodavati….

dakle po komentarima zaključujem da svi prodajete čim se odblokira?

stavicu se i ja na ask negdje ali samo s manjim dijelom…

Ja sam prodao, ja mislim kupiti niže od 18..

Ni ja nisam prodao niti namjeravam.

a što im Ranko više priča…?

ranko je veci igrac od koncara..

Broji novce i taman pri kraju netko ga je omeo ,pa mora ponovo iz pocetka.(Salim se)

Ovo je svakako udarac nasem gospodarskom lobiju jer su dozvolili ulazak srpskog kapitala u Hrvatsko gospodarstvo a kupnjom VLDS postaju vlasnici mnogo vrijednih nekretnina …… [thumbsup]

Broji novce i taman pri kraju netko ga je omeo ,pa mora ponovo iz pocetka.(Salim se)

Ovo je svakako udarac nasem gospodarskom lobiju jer su dozvolili ulazak srpskog kapitala u Hrvatsko gospodarstvo a kupnjom VLDS postaju vlasnici mnogo vrijednih nekretnina …… [thumbsup]
[/quote]

Čuj, mislim da su nam naši svih ovih godina iza rata zadali puno veći udarac.

[/quote]

Čuj, mislim da su nam naši svih ovih godina iza rata zadali puno veći udarac.
[/quote]

Ovaj bar neće postati vlasnik bez plaćanja. Ovdašnji tajkuni i političari su platitli samo dobrim namjerama i postali vlasnici mnogih vrijednih nekretnina.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

ajmo mi sada zahebati HANFA-u…kad ona oslobodi trgovanje,a mi štrajk duplo dulje od blokade [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

zDRAVAc, 12.05.2010. u 07:12
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-635/Mimovic-jos-nije-dostavio-jamstva-za-kupnju-Validusa?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

to je copy/paste objave sa ZSE od jučer ujutro….čekamo info nakon sastanka

zvonac, 12.05.2010. u 08:47
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-635/Mimovic-jos-nije-dostavio-jamstva-za-kupnju-Validusa?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

[/quote]

New Report

Close