kakva dionica takvi i dioničari… [lol]
ne investiraju stranci ovdje bez veze validusu sljedi razvoj….
[/quote
Poštovani kolega ,nitko ne investira u Validus!!!
Spominje se investicija u Pluris i to od od nekog Mimovića kojeg mediji tretiraju uglavnom
kao neozbiljnog investitora,a koji je navodno posrednik nekih drugih "ozbiljnih investitora".
Zar Vam cijela priča "ne smrdi"?
Mislim da se tip cereka jer ima besplatnu medijsku pažnju.
Vjerujem da je cilj velikih dioničara bio utrpati što više dionica malim i neiskusnim dioničarima
na burzi,ali im je Hanfa "pomrsila planove".
Pozdrav
svi pokašavamo plasirati neke neutemeljene informacije koje znače koliko i novac na sliki….
Poštovani kolega Biskovi, imate li vi ovu dionicu namjeravate kupit ili prodat koji je razloga da ovdje pišete….
pozdrav.
svi pokašavamo plasirati neke neutemeljene informacije koje znače koliko i novac na sliki….
Poštovani kolega Biskovi, imate li vi ovu dionicu namjeravate kupit ili prodat koji je razloga da ovdje pišete….
pozdrav.
Poštovani kolega.Ne svi.Ja ne pokušavam ništa "plasirati".Pokušavam trezno razmotriti činjenice.
Nemam dionice Validus.Prerizične su mi.
A što se tiče mog pisanja na ovoj temi smatram da se nikome ne trebam opravdavati.
Ovo je slobodan i demokratski forum.Zar ne??
Pozdrav
Ja ne mogu vjerovat.,nije ni cudo sta hrvatska propada.,ima toliko negativaca kod nas koji znaju samo pljuvat po svemu.,umjesto da budemo zahvalni tom mimovicu svi pljuju po njemu.,najbolje bi bilo da vlds padne na 13 kn sta je svima zelja i da im sve zablokiraju i da se nikada vise ne mogu oporaviti.,neki su ga kupovali i po 200 a sad kao nije vrijedan ni 20.,najbolje ga srusit na 2 kn.,ali tako necemo nikada napred drage kolege.. [rolleyes].,ako ne mozes pomoc nemoj ni odmagat [wink]
Sad je trend izgleda u hrvatskoj sve unistit.,to je najlakse.,nama trebaju strani investitori da bi se nesto pokrenulo.,zato su i pobjegli svi sa hr trzista kada su primjetili koliko beja kod nas ima.,i sad se jedemo medusobno.,svi cekaju neke dionice na 10 kn i slicno a kad dode na tu razinu onda je firma vec odavno propala.,pa se proda sve za burek na kraju.,niko tu ne moze profitirat osim muljatora kojima je u cilju unisti sve i tako se najbilje izvuci iz svega.,nazalost puno ih je koji ih u tome jos podrzavaju.,jedan je posao nikakav posao.,oprostite sta sam se ovako raspisao ali kada vidim ovdje neka komentere.,sere mi se..
Cia, a što si se ti zadnjih dana ovdje uspisao? Namjeravaš se kandidirati na književnu nagradu Jutarnjeg kao konkurencija Jergoviću?
Pa daj suzbij malo svoju paniku, dionica će tamo di je tržište odnese. Svi mi koji smo u VLDS-u bi volili da to bude što visočije, a ujedno smo, kao i ti, zabrinuti da ne ode niže. Ali, ma što mi pisali to nećemo promijeniti, zato ti preporučam da se opustiš i ne grizeš nokte jer to neće ništa promijeniti.
Sretno nam svima bilo kad se ovo odblokira i da ode što visočije.
Bez panike, ljudi.
Sve do nedavno je nas uvaženi kolega bisakovi sijao strah i trepet svojim komentarima svim optimistima na tickerima SNHO i LRH, ali, vidi vraga, nakon što su stigla i službena očitovanja da se nešto kuha, naglo je promijenio ploču. Moglo bi se nešto slično uskoro i ovdje dogoditi…..naravno, pod uvjetom da kolega kupi dotičnu dionicu…. [cool]
Kolega dosadno mi malo eto zato.,kaj cu drugo kad je lova blokirana vec tjedan dana.,nemam sa cim radit.,moram malo piskarat.,da bog da iz tvojih usta u bozije usi.,pozzz..
Kolega dosadno mi malo eto zato.,kaj cu drugo kad je lova blokirana vec tjedan dana.,nemam sa cim radit.,moram malo piskarat.,da bog da iz tvojih usta u bozije usi.,pozzz..
Ma sve ok, malo strpljenja i prodati ćeš bar po 25-28, ako ne i iznad na 30-35. Ako ne ode u bunar. [sealed]
A, ne čini li vam se da će na prodaji biti tako velika gužva da će to biti lošije nego što se nadate. I koja je to takva p…a da plača dionicu tako skupo. Naravno da bi volio da se ispune želje gornjih komentatora.
A, ne čini li vam se da će na prodaji biti tako velika gužva da će to biti lošije nego što se nadate. I koja je to takva p…a da plača dionicu tako skupo. Naravno da bi volio da se ispune želje gornjih komentatora.
Da gužva! Biti će gore nego na Dinamovim tribinama. Lipa će biti prevelika jedinica za naguravanje, trebalo bi uvest 0,1 lipu.