a čuj, ima i nas drugih koji smo u ovoj dionici zapeli ko i ti. Ali, neće ona tamo samo zato što ti to pišeš. pusti da se dogodi samo od sebe, ovako nećeš nikog nagovoriti na kupnju.
slažem se što se tiče Hanfe, ali ipak mislim da nije bez promjene, jer sada imamo potpisani ugovor, a prije je bila samo priča…iako je još dosta nejasnoća
Hanfa vjerovatno neće odblokirati Validus sve dok ne dobije konkretne informacije i stvarno činjenično stanje vezano za vrijednost imovine Validusa i dugovanja.
Priče i "ugovori" s Mimovićem nemaju nikakvu stvarnu ni pravnu težinu bez jamsva banaka,a na to
Validus ne može utjecati kao što je uprava i potvrdila.
Ovo je "stara priča",a jedino što je novo je ogromno povećanje iznosa blokade računa.
Hanfa nije ograničena vremenom blokade.
Pozdrav
Al se svima žuri da budu pometeni na asku. Ma jeste li sigurni da će baš tako biti? Osobno bi mi jako odgovaralo.
Kolega minuteman nisam imao namjeru nikoga nagovarati na kupnju.,pogotovo ne danas kada smo na lancu cijeli dan.,ali uskoro cemo se mi otkinut sa lanca.,pa ide 3 ispred.,pa 4.,pa 5.,pozzz..
Cia, kumpanjo, ma znam ja da te svrbe prsti, rade živci i pitaš se oćeš li izaći bar s nulom. Svima nam je tako, pogotovo onima koji su prošli reli počeli živjeti tek od 27-29.
Ja sam nasreću ispod 23, a ni to nije ugodno, no odradio sam reli od dna do vrha prodavši u zadnjim transakcijama, pa ipak lakše dišem.
A dao Bog, da i ti i ja prodamo bar s 4 na mjestu desetica.
UPRAVA OVAKVIM VIJESTIMA ODRŽAVA BLOKADU RAČUNA, TO IM IZGLEDA ODGOVARA.
NISU OD JUČER, OČIGLEDNO JE DA ZNAJU ŠTO RADE.
ajme….ajme…pa koju vi poruku šaljete dioničarima ?
– možda da Vam prevedem Vaše postove : " Koje sranje od firme i dionice..jedva čekam da se odblokira,ako treba i sam ću lupati po asku dok ne dođe na 30,a onda sve rasprodati,makar pala nazad na 22…samo da je više nemam .Nadam se da će me u lupanju po asku podržati još netko,a u rasprodaju da ću biti brži od " kolega "….
ccc….
Ja sam donedavno vjerova u tocifrenu brojku i to se zove vjera u firmu, a sada nakon ovih mimovicha, žganaca, i inih ne vjerujem ni da postoje.
A upravo kolega Crumarix kazuje ono što je jako primjetno; svi vjeruju u ovu šprdačinu do 29 kn, a onda se nadaju dokupu na 13 kn, e društvo moje to tako ne ide… ili ide [cool]