mora da ovi u zse konzumiraju nečistu robu
ili vide više od nas .
Tko je zapalio žito,a tko pobjegao …i zašto,ako su dobre vijesti na vidiku..pitam se pitam.
jel bi bio tko od vas tako dobar da malo razjasni moguce scenarije kod ove dokapitalizacije?
onako opcenito posto jos nisam sudjelovao niti u jednoj..
osim toga jel mislite izac kad/ako cijena ode gore ili ne tj. u kojem trenu procesa je najbolje izac?
samo se nemojte zaletati ekipa, na validusu treba paket po paket uzimati kada ide gore i istodobno prodavati one prve kupljene. inače se ostane bez 20-30% portfelja u par dana. nije se jednom desilo, sve više vjerujem da FIMA zapravo znači FInancijsko MAnipuliranje.
Odlična vijest, još kad bude i konačna potvrda samo je Svemir granica.
meni dosta da ide i po stratosferi na recimo 80 [lol]
-radi rješavanja nelikvidnosti i financijskog restrukturiranja, društvo je početkom veljače započelo pregovore s inozemnim strateškim investitorom.
Tad su počeli pregovori sa Mimovićem.
Taj je
Možda bude barem prilika za pobječi Van iz ovoga.
nema ovdje nikakve manipulacije , al evo da se ne svedemo na prozirno drukanje ostavimo i dozu rezerve . ništa se ovdje neće događat dok validus ne objasni hanfi današnji dopis . kako ono ide: od kad sam samog sebe uhvatio u laži , ne vjerujem nikome [lol] . ja sam uvjeren da se stvarno pregovara s strat partnerom , i to više iz nužde nego što ih je uhvatio neki investicijski entuzijazam . a da se ima o čemu pregovarat to znamo , uz eventualni dokap bi imovina validusa dobila višestruko na cijeni [thumbsup] . kad bi kolega gejts bio ljubazan ponovit onaj svoj izračun o ulaganju po dionici još od obavijesti da kupuje mimovich , bio bi zahvalan [thumbsup] .
eto iskreno jjure ja mislim da uopće ne postoji strateški partner već su mimovića iskoristirili kao jokera da podignu cijenu pa da broj založenih dionica bude manje. i taj stalford je mutna priča bez zaleđea i imena. drugo da Mils preuzima neki strani brand, a ne hohštapleri. sve ovo miriši na još jednu raketu do 25 i onda opet ponor. e sad tko misli da može voziti neka vozi, ali ovaj put neće samo bakić isprazniti desetke tisuća po bidu.
Kolega Rekvijem zašto ste prodali?
I ja sam proda i uša u JNAF jer sam na Janafu godišnje izvješće shvatio kao kvartalno.I godišnju
dobit shvatio kao kvartalnu,planirao napraviti đir u JANAFu i vratiti se u VLDS.Kakva greška.
Smatrao sam da VLDS Pluris može uvijek zakucatii na 15 pa sam odlučio dokupljivati ako bude
padao,a ne prodavati.I normalno napravio grešku.Čestitam svima koji su unutra,a sutra ćemo mi koji smo izlazili na 19 i zeru više vjerovatno ulaziti na 21 i više.
Ali to je dio ovog posla.Mislim da je VLDS na 25 jako jeftin,ali da može na 15 i to znam.Dobro je da
uprava i fimaši izgube sve ,a u svemu tome mali dioničari mogu ostvariti korist,a naroćito ovi koji
su ulazili od 12 do 25.
Nemam ni jedne dionice VLDS,a sutra namjeravam malo uštinuti.Čestitam strpljivim vlasnicima koji
bi sutra mogli dobro zaraditi,ako Hanfa ne ostavi blokadu do daljnjeg dok sve ne bude jasno.
Smatram da bi to trebala napraviti,ali volio bih da ne jer se najbolje lovi u mutnome.Mogao bi
sutrašnji dan biti dan velikih valova u VLDS.
eto iskreno jjure ja mislim da uopće ne postoji strateški partner već su mimovića iskoristirili kao jokera da podignu cijenu pa da broj založenih dionica bude manje. i taj stalford je mutna priča bez zaleđea i imena. drugo da Mils preuzima neki strani brand, a ne hohštapleri. sve ovo miriši na još jednu raketu do 25 i onda opet ponor. e sad tko misli da može voziti neka vozi, ali ovaj put neće samo bakić isprazniti desetke tisuća po bidu.
Slažem se,davno je ovdje trebalo primjeniti taktiku reži i bježi