jel ovo blokada validusa?!?!? wtf?!
mora da ovi u zse konzumiraju nečistu robu
evo i samodolovog očitovanja:
Vaš link
uh , dečki jeste li spremni za lansiranje [cool] , držte gaće polijećemo [thumbsup]
mislim da ih brinu riječi tipa ”prvi” ”drugom” ”prema trećem”. sve nedefinirano i neprofesionalno sastavljeno, niti ijedna riječ o konkretnim imenima, tko je vjerovnik, tko je blokirao, koliko potražuje, tko je strateški partner itd itd. Jao klasika za FIMU, sve nešto mutno i nedefinirano, pa dok oni ne izlete odavde neće ovo nigdje kolega jjure. najbolje da ih dokapitalizirao i preuzme sve dionice, otpusti cijelu Upravu i krenu ispočetka s portfeljem kojeg imaju. Unutra sam ljudi, ali ovo priopćenje što su poslali na burzi nije priopćenje nego sr*** koje ne bi prošlo niti na afričkim tržištima kapitala. Dolje UPrava [angry]
za validus će ove najavljene dokapitalizacije bit pitchkin dim [thumbsup] . kad je luka danas potegla 16% na najavu dokapa , šta će tek bit s validusom . nego jel ko pogledo fi od vabe , čini mi se onako leteći da je odlično [thumbsup]
evo i samodolovog očitovanja:
Vaš link
uh , dečki jeste li spremni za lansiranje [cool] , držte gaće polijećemo [thumbsup]
Sumljiva mi je rasprodaja prvog dioničara. Izgleda da je rušio cijenu kako bi skinuo tromjesečni prosjek i kako bi javna ponuda išla po nižoj cijeni. Nadam se da će to HANFA prepoznati.
tak-tak je VABA, očekivao sam ipak malo veći iskorak, malo ih je tečaj poremetio no 2010 će biti dobra, štoviše u jeku krize.
Sumljiva mi je rasprodaja prvog dioničara. Izgleda da je rušio cijenu kako bi skinuo tromjesečni prosjek i kako bi javna ponuda išla po nižoj cijeni. Nadam se da će to HANFA prepoznati.
[/quote]
kolega nije Pluris ništa rušio, niti nikomlat. dionice koje su prodane bile su založene ”trećim stranama’ zbog dugova i te pozicije su zatvorene i cash isplaćen.
Odlična vijest, još kad bude i konačna potvrda samo je Svemir granica.