VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako može bit početna faza nešto što se događalo prije najmanje 6 mjeseci [lol] jak si isakovicu , nego kako stojiš u vupiku [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

u svakom slučaju uvijek je dobar znak kad na lošu vijest dionica ne padne…

kako može bit početna faza nešto što se događalo prije najmanje 6 mjeseci [lol] jak si isakovicu , nego kako stojiš u vupiku [lol]

Poštovani kolega Vupik nije blokiran i stoji izvrsno.
Kada izađe izvješće za 1Q 2010 Vupik -a ,vjerujem da će dionica znatno porasti.
Ali ovdje je tema Validus i njegovo izvješće za 1Q,a tu stvari ne stoje dobro.
Pozdrav

jel te toda isplatio il čekaš da podigne ljestvicu na cijelih 30 kn [lol] [lol] . stvarno si mi nejasan , da je tema validus to znam , al zašto ti ovdje piskaraš to ne znam . tamo si levatio ljude na vupiku pričajuć im bajke , braća grimm su za tebe niko i ništa , a sad te evo ovdje da nas prosvijetliš [lol] [lol] .
čujem da bi te neki dioničari vupika htjeli rado upoznat [lol] [lol] (da ti zahvale , naravno) . o kakvim ti prihodima validusa trkeljaš i kakve veze ima blokada računa s pregovorima koji se vode s strateškim partnerima [lol] .

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Kolega se neko vrijeme ugodno druzio s nama na SNHO i LRH, ali se čini da se tamo nakon odredjenog vremena konstruktivne rasprave osjetio zbog nečeg zakinut, ili jednostavno nije mogao doći do riječi, pa je odlučio malo svratiti k vama….al` vratit će se on nama, bez brige…… [lol]

Jučer sam izbivao s posla pa nisam ni vidio da je izašlo FI. Sve u svemu, očekivao sam gore. Problem računa u blokadi će se riješiti vrlo brzo, no što je po meni za vas špekulante bitnije je činjenica da je stala rasprodaja, pa odbijanac može krenuti. Dionica je preprodana do boli po TA i samo je pitanje dana kad će uslijediti odbijanac. 18 kn je bio jaki support u zadnjih godinu dana i u ovom padu se pokazao kao cijena ispod koje neće ići.I po nalozima na kupnji se vidi da bi ljudi kupovali, a ne dizali cijenu. Kad vidite tisućice na Bidu, e onda kreće rast [smiley]

Sretan Vam Praznik rada!!!

Jučer sam izbivao s posla pa nisam ni vidio da je izašlo FI. Sve u svemu, očekivao sam gore. Problem računa u blokadi će se riješiti vrlo brzo, no što je po meni za vas špekulante bitnije je činjenica da je stala rasprodaja, pa odbijanac može krenuti. Dionica je preprodana do boli po TA i samo je pitanje dana kad će uslijediti odbijanac. 18 kn je bio jaki support u zadnjih godinu dana i u ovom padu se pokazao kao cijena ispod koje neće ići.I po nalozima na kupnji se vidi da bi ljudi kupovali, a ne dizali cijenu. Kad vidite tisućice na Bidu, e onda kreće rast [smiley]

Sretan Vam Praznik rada!!!

Bille s koliko si kom unutra, ako se smije znati?

Srdačan pozdrav

[cool]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/MSMuyL9HrduYfCG9VfBRmg==.pdf

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/MSMuyL9HrduYfCG9VfBRmg==.pdf

Znači rasprodaja se nastavlja [cry]

Zagrebačka burza promjenila je razlog razvrstavanja dionica Validusa (VLDS-R-A) u Segment promatranja. Kao razlog za svrstavanje dionica Validusa u segment promatranja Zagrebačka burza navodi blokadu računa društva.

Zagrebačka burza promjenila je razlog razvrstavanja dionica Validusa (VLDS-R-A) u Segment promatranja. Kao razlog za svrstavanje dionica Validusa u segment promatranja Zagrebačka burza navodi blokadu računa društva.

stvari se mjenjaju svaki sat http://zse.hr/userdocsimages/novosti/1L7JwVuH08KVIl1xV8DadQ==.pdf
[lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

uh šta se ovdje sprema , znači do kraja tjedna potpis ugovora s strateškim partnerom , deblokada računa , a onda moguća dokapitalizacija [thumbsup] . ja ne znam šta misle ovi na bidu , al ask će se nakon ove vijesti sutra povuć iznad 21 kn . udri po asku ko po neprijatelju [thumbsup]

New Report

Close