palo je ispod SMA 20 SMA 50 i SMA200, RSI je danas ispod 20, preprodana je dionica do bola, pa dokle?!?!
palo je ispod SMA 20 SMA 50 i SMA200, RSI je danas ispod 20, preprodana je dionica do bola, pa dokle?!?!
Još 1 mil.komada od Plurisa?Biće da nastavljaju rasprodaju,ili špekulanti koji su ulazili na 20 bježe sa
minimalnim gubitkom.Ja danas nisam dokupio.Dok sam davao nalog za 500 kom na 18,10 udrilo na 18,09.
Ne znam dokle ali dok je NAV takav kakav je ne bi trebalo panicariti.
Sve sto je u zadnjih par dana (tjedana) prodano netko je i kupio, znaci netko ocekuje da ce i cijena gore.
Sve sto je u zadnjih par dana (tjedana) prodano netko je i kupio, znaci netko ocekuje da ce i cijena gore.
[/quote]
Ponekad je dugi rok jednostavno predug.
[/quote]
E, sad dali su kupovali neznalci, a prodavali znalci ?
pitanje je sad ?
[/quote]
E, sad dali su kupovali neznalci, a prodavali znalci ?
pitanje je sad ?
[/quote]
U ovih zadnjih petnaestak dana izgleda da su znalci prodavali nama neznalicama.Ja sam ulatio na 20
pa mi nije muka.Ali ostale dionice idu,a mi nazadujemo.A to nervira.Ipak ću čekati.
Dokup na 18 sutra.Pa valjda će me negdje pomesti na prodaji da dokupim.
Bolje da sam ostao u ribolovu. Tamo je bilo puno bolje nego ovdje. Trebalo bi nešto svježine da se smanji ulaz, jer ovi izgleda ne staju sa rasprodajom.
Pluris + Nikomat + Horvar = 51,164%. Znači s sadašnjim stanjem iz SDA trebali bi prodat još po mom izračunu 31445 kom za past ispod 50%. Ako Pluris padne ispod 975000 kom bit će gadno.
u današnjem večernjaku članak: prodaja MILS-a
britanski fond Salford danube je predao pismo namjere za stjecanje min 51% udjel a u MILSu . u planu imaju gradnju mljekare na području sinja uz zadržavanje proizvodnje u splitu . [thumbsup]
inače , i ovaj salford se spominje ko predstavnik sprske mljekarske industrije [undecid]
znači vako : mimo bi banke i hotele , salford bi mljekaru split, končar bi mirnu rovinj (bila je u igri i podravka) , zaplet ko u agate kristi – svi naoružani i imaju motiv , samo ovaj put batler nije kriv garant [lol] [lol] [lol]
STOH RSI = 0.
Pametnome dovoljno!
+VLDS 3000kom
Naravno ne morate ni pogađati tko je kupio na 18,09kn
Pluris + Nikomat + Horvar = 51,164%. Znači s sadašnjim stanjem iz SDA trebali bi prodat još po mom izračunu 31445 kom za past ispod 50%. Ako Pluris padne ispod 975000 kom bit će gadno.
Da li nas uskoro čeka:
Pluris+Nikomat+Horvath < 50%
Opasni ovi fimaši.Izgleda da ih je dobro stislo.Ali toliko pritišću da smo danas ipak dotakli 18.
A krajem dana kupnja jača.Netko pametno akumulira i tek krajem dana se značajnije pojavljuje
na kupnji.A kada je tržište u padu kupnja je jača i to pokazuje da se radi o akumulaciji.
Ali Pluris ima puno municije.