VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma neka što prije padnu ispod 50% sa svim svojim ortacima to bolje, validus je odličan holding opterećen lošim vlasnikom, promjenit će se i to. [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://www.jutarnji.hr/ranko-mimovic–podravka-nas-zanima-samo-kao-biznis-i-brend/709835/
"Objavili ste da ste kupili Fimu. Je li transakcija obavljena?

– Fima Ami je kupljena. Sada je u fazi preregistracije na Malti. Mijenja direktora. To sam sada ja – Mimović Ranko. Što se tiče tvrtki Validus i Pluris, one su sada u fazi financijskog ispitivanja, a taj će posao, nadam se, biti gotov za 14 dana."
Požurite dežurno katastrofičari vrijeme vam izmiče.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Znači bit će nešta pa možda i vlds krene nekud s mjesta [thumbsup] [thumbsup]

Mimović će sasvim sigurno kupiti nešto iz portfolia Validusa, ako već neće sam Validus. Čim se tako dugo vrti oko Validusa znači da je ozbiljno zainteresiran. A Pluris mu ruši cijenu da bi što jeftinije mogao ući ako misli kupiti sam Holding. Mimović spominje 2 tjedna do okončanja posla, vrijeme je počelo curiti…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Di ste drukeri šta vam tako puno treba da nešto smislite da bi ovo demantirali [wink] [wink]
Ma nešta morate napisat pa nebude ova vijest valjda samo tak prešla…
Pozdrav svim imaocima vlds…. mislim da nakon kiše ipak dolazi sunce….

http://www.jutarnji.hr/ranko-mimovic–podravka-nas-zanima-samo-kao-biznis-i-brend/709835/
"Objavili ste da ste kupili Fimu. Je li transakcija obavljena?

– Fima Ami je kupljena. Sada je u fazi preregistracije na Malti. Mijenja direktora. To sam sada ja – Mimović Ranko. Što se tiče tvrtki Validus i Pluris, one su sada u fazi financijskog ispitivanja, a taj će posao, nadam se, biti gotov za 14 dana."
Požurite dežurno katastrofičari vrijeme vam izmiče.

U istom tekstu, malo niže..

"Što ćete s portfeljem Plurisa i Validusa, kad kupite te tvrtke? Imaju dionice Mirne, turističkih poduzeća i tako dalje.

– Svima su hitno potrebne investicije, a VABA banka i FIMA banka u BiH treba dokapitalizacija. Mirnine bismo proizvode, kao i Podravkine, plasirali na inozemno tržište. Brend Mirna poznat je u Srbiji. Planiramo investirati oko 240 milijuna eura."

Al’ će ovdje biti vatrometa! [cool]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

bit će al kad prorade agram brokeri, izgleda da svi preko njih trguju ovdje [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo opet ste počeli drukat prema gore..

zanči vrijeme je za novi tobogančić? [thumbsup]

slijedi nam precesija

da, ali primamo samo one sa zdravim ćukama, zna biti malo stresno ponekad [lol]

ovo je članak od prije 8 dana [undecid]
šta je to neka novost?

ovo je članak od prije 8 dana
šta je to neka novost?

Imaš pravo, treba nam novi članak!!! [lol]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Papirus!!!!!!

Pa šta ima veze od kada je članak, uglavnom pokazuje i demantira sve pokušaje drukanja tebe i ekipe da to nije istina… i rušenja dionice bezveze

New Report

Close