ma neka što prije padnu ispod 50% sa svim svojim ortacima to bolje, validus je odličan holding opterećen lošim vlasnikom, promjenit će se i to. [thumbsup]
http://www.jutarnji.hr/ranko-mimovic–podravka-nas-zanima-samo-kao-biznis-i-brend/709835/
"Objavili ste da ste kupili Fimu. Je li transakcija obavljena?
– Fima Ami je kupljena. Sada je u fazi preregistracije na Malti. Mijenja direktora. To sam sada ja – Mimović Ranko. Što se tiče tvrtki Validus i Pluris, one su sada u fazi financijskog ispitivanja, a taj će posao, nadam se, biti gotov za 14 dana."
Požurite dežurno katastrofičari vrijeme vam izmiče.
Mimović će sasvim sigurno kupiti nešto iz portfolia Validusa, ako već neće sam Validus. Čim se tako dugo vrti oko Validusa znači da je ozbiljno zainteresiran. A Pluris mu ruši cijenu da bi što jeftinije mogao ući ako misli kupiti sam Holding. Mimović spominje 2 tjedna do okončanja posla, vrijeme je počelo curiti…
Di ste drukeri šta vam tako puno treba da nešto smislite da bi ovo demantirali [wink] [wink]
Ma nešta morate napisat pa nebude ova vijest valjda samo tak prešla…
Pozdrav svim imaocima vlds…. mislim da nakon kiše ipak dolazi sunce….
http://www.jutarnji.hr/ranko-mimovic–podravka-nas-zanima-samo-kao-biznis-i-brend/709835/
"Objavili ste da ste kupili Fimu. Je li transakcija obavljena?
– Fima Ami je kupljena. Sada je u fazi preregistracije na Malti. Mijenja direktora. To sam sada ja – Mimović Ranko. Što se tiče tvrtki Validus i Pluris, one su sada u fazi financijskog ispitivanja, a taj će posao, nadam se, biti gotov za 14 dana."
Požurite dežurno katastrofičari vrijeme vam izmiče.
U istom tekstu, malo niže..
"Što ćete s portfeljem Plurisa i Validusa, kad kupite te tvrtke? Imaju dionice Mirne, turističkih poduzeća i tako dalje.
– Svima su hitno potrebne investicije, a VABA banka i FIMA banka u BiH treba dokapitalizacija. Mirnine bismo proizvode, kao i Podravkine, plasirali na inozemno tržište. Brend Mirna poznat je u Srbiji. Planiramo investirati oko 240 milijuna eura."
Al’ će ovdje biti vatrometa! [cool]
bit će al kad prorade agram brokeri, izgleda da svi preko njih trguju ovdje [lol]
evo opet ste počeli drukat prema gore..
zanči vrijeme je za novi tobogančić? [thumbsup]
da, ali primamo samo one sa zdravim ćukama, zna biti malo stresno ponekad [lol]
ovo je članak od prije 8 dana
šta je to neka novost?
Imaš pravo, treba nam novi članak!!! [lol]