VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar… [undecid] [sad] [rolleyes] [angry]

Prva dva će ili su već prodali koliko im je trebalo odnosno falilo da pozatvaraju dubioze i potraživanja, terete po dionicama i slično. Sljedeći tjedan po meni ide se polako prema gore.

možda pluris i nikomat ovom prodajom do 50% ruše tromjesečni prosjek, pa počeli su rasprodavati upravo onog dana kad je krenula priča o preuzimanju, ne bi se uopće začudio da je sve to orkestrirano. 3mj prosjek trenutno 23,30

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Prića o preuzimanju odnosno prodaji dijela udijela počela je davno, davno prije i da nije bilo toliko tendencioznih napisa cijena bi bila daleko daleko više. Problemi su nastali zbog Podravkinih dionica u kojima je do grla večinski vlasnik Validusa, ali je samim tim i potencirana prodaja čitavog Validusa a ne samo dijela imovine. Večinski vlasnik prodajom dionica ispod 50% udijela ne može garantirati budućem vlasniku kontrolu nad poslovanjem stoga se neće spuštati ispod tog udijela. Novi vlasnik ukoliko ne ponudi kvalitetnu ponudu neće uspjeti doći do pozicije potpune kontrole jer mu nitko neće htjet prodat po cijeni koju smatra premalenom.
Narednih deset posto dionica po ovim cijenama spremni su kupiti mali a ne bih se začudio da se u slučaju spuštanja cijene ispod 20,00uključi i neko veći koji će moguće bit spreman uzet i 25%.
Ne zaboravimo ukupni broj dionica je 2.701.538 x 20 = 54.030.760,00kn.
Početni kapital je bio 2.701.538 x 100 = 270.153.800,00.
Hej ljudi po ovoj cijeni od 56 miliona netko može kupiti četiri hotela sa zeljištem, autokamp i bungalove tik do mora, a kao premiju dobiva udio u Vaba banki, Fima banki, Milsu sa nekretninama u splitu, udio u Mirni itd.
Sjetite se da kazneno gone Grad Koprivnicu i Mršića koji je prodao za 25 miliona (a tobože po premalenoj cijeni), devastiran hotelčić u Pirovcu u kojeg nije mogao nitko doći bez da se u njega ulupa poprilična suma novca.
Po ovoj cijeni Bakić sam to može kupit i za godinu dana prodat nekom sa 500% zarade.
Vi dakako, napravit ćete kako hoćete i smatrate da je najbolje ali ja ostajem ovdje i čekam šta če od ovog biti. Istina kad god uspijem rado ču potrjdat da sakupim koju dionicu više.
Sa srečom.
Zdravac

Splićo vidiš da čovjek ima dionica više nego ti krvnih zrnaca i sad bi nešto odkupljivao od njega!? Toliko ni neki fondovi ne maju? 29 Milja kn spremi pa se javi.

who dares, wins

Sa 29milja kuna čovjek je mogao dići neke svoje dionice i raditi tihe iskrcaje.
Jer kad nešto krene masa to prati. On to uopće ne koristi.
Ovako moj je dojam da on kupi pa proda jeftinije.
Možda se varam,al čovjek prebacuje iz šupljeg u prazno.

26.11.2010 - Dan D

Nastavljena je rasprodaja dionica najvećih vlasnika Validusa (ZSE:VLDS-R-A). Protekloga je tjedna Pluris prodao dodatnih 18.100 dionica dok je Nikomat ostao lakši za 1.000 komada. Cijeli je udjel prodao skrbnički račun Zabe i to čak 49.887 dionica i time napustio vlasničku strukturu. Bio je peti najveći vlasnik Validusa.

Vaš link

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Vaš link

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

pa jesi li ti prespavao prošli tjedan zajednos tim novinarčićima..? Pa to je samo rekapitulacija i to loša..

Nastavljena je rasprodaja dionica najvećih vlasnika Validusa (ZSE:VLDS-R-A). Protekloga je tjedna Pluris prodao dodatnih 18.100 dionica dok je Nikomat ostao lakši za 1.000 komada. Cijeli je udjel prodao skrbnički račun Zabe i to čak 49.887 dionica i time napustio vlasničku strukturu. Bio je peti najveći vlasnik Validusa.

Vaš link

Vaš link

ovima sa seebiza bi trebalo reći da ne pišu gluposti, niti je ZABA prodala niti izašla iz top10. to je Bakićev skrbnički bio i čovjek je dio prebacio na svoje ime, a ostatak ili prodao ili stavio van top10 [angry]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nije mi jasno kako se neki pojedinci, koji žele rušiti cijenu dionice, love za svaku riječ (ili je traže negdje= nekih natpisa na nekim web stranicama samo da naštete kako bi kupili povoljnije … i što je najgore uspiju promijenti mišljenje malih dioničara…
A nikom službene informacij na zse ne znače ništa … pa ljudi moji…
npr.
Vaš link

Vaš link

….. nije mi jasno!!!!!!!!

Vidim da živci rade ko ludi! Daj se opustite s tom prodajom pa će kupnja doć vama

New Report

Close