VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A i ovdi će purani letit uskoro………..
Možda već pred zatvaranje……….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

izgleda da je otpor na 20,00 slomljen.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ma neznam tko puši ova kvazi zastrašivače po 1000 i 2000 kom………

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

A možda i nije!

Čini mi se da bi moglo bit zanimljivo ………..

Ova prodaja je gotova

što ste i vi ovdje zaglavili kolega? [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ne znam da li je itko prenio, ali ako netko nije vidio evo:
Philippi-Novak pokrenuo novu arbitražu protiv Fime
Varaždinska tvrtka nije još dobila novu tužbu, samo zato što se najprije mora osnovati ad hoc arbitraža
http://www.poslovni.hr/144983.aspx

Mean people suck and nice people swallow!

Izgleda da će prvo pričekat da se opet skupi pristojna količina na bidu oko 20, a onda će je zatuć, kao i dosad…..
I tako sve dok se ne isrcpe oni koji su spremni kupovat na ovoj razini…..

Ma nisam……….
4000 prosjek 20,07

Samo ćutim veliku neurozu na bidu

Ma nisam……….
4000 prosjek 20,07
[/quote]

Znači je, jer isto kao i ja da sad želi prodati odosmo na 18 ili niže…
Al evo ja sam s prosjekom od 21 zapeo u ovoj dionici, on s 20,07 nije, a bid je na 19,xx.
Zanimljivo. Nekom je čaša polupuna, nekom prazna. eki zarađuju kad je cijena 20, a oni kupovali po 21, neki ne…
Sve ovisi kak ste jaki u glavi…

zatvaranje je bilo bez rasprodaje, kupnja preuzela, znakovito nakon svih ovih dana. strah postoji ali se i osjeti da je dovoljno da se malo povuče i kreće se gore [smiley]

New Report

Close