VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kume promašio si ceo fudbal…Drago Babić – Baban nije taj iz tvog članka..Baban je ozbiljan poslovni čovjek , spreman pomoći svima u nevolji… :)

* Važeći podaci za uredovni dan 15.04.2010. (trgovinski dan 12.04. Količina 40.990 Promet 872.630,09 kn)
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 1.031.507 38,18 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA -2.600
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 78.145 2,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 34.775 1,29 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 27.120 1,00 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
]10. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
Ukupno: 62,01

Bakić vani, nova pozicija na 10.mjestu http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=1&ID_VIJESTI=101098

zato sam i stavio da komentiramo, skrbnički je iz Osijeka pa sam zato pomislio. super onda [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

bakic ga zapaprio….pump and dump….

možda i nije, moguće da je dionice dao pod skrbnički radi margina, možda i kod dvije banke pa je ispao iz top 10

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Sad je jasno kad se pogleda slika na otvaranju da se riječ o pokušaju rušenja cijene zbog jeftinijeg dokupa. Odjednom više nema većih naloga na asku ispod 22, a jučer je bilo više od 15000 komada…..

kao sto je bilo i za ocekivati to ide dole [thumbsup]
ponovno smo na 20 kn a danas ce ici i nize [lol]
samo je meni prije par dana promaklo parsto bureka [angry]

[bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

[bye]

A ti ćeš danas opet propustiti kupiti po 20 kn, pa ćeš za par dana opet plakati za propuštenih parsto bureka [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

VLDS +1500KOM NAZAD

26.11.2010 - Dan D

[bye]

A ti ćeš danas opet propustiti kupiti po 20 kn, pa ćeš za par dana opet plakati za propuštenih parsto bureka [lol]
[/quote]

to vam je uvijek tako kolega, koliko god nešto tonulo oni hoće niže i redovito promaše lokalno dno.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Graf izgleda jako lijepo, ako postoji padajući klin, nešto mi iskustvo kaže da on probija uvijek prema gore…. Stohastic je jako jako lijep, predivan

26.11.2010 - Dan D

Sad se ovi koji su kupili neku siću od parsto komada tuku tko će prije prodat na cca 20,5…..i kako da onda cijena krene gore…..

Jadni mi kad ovisimo o tih nekoliko tradera, gde si Momo očekujemo te kao princa na belom konju.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Graf izgleda jako lijepo, ako postoji padajući klin, nešto mi iskustvo kaže da on probija uvijek prema gore…. Stohastic je jako jako lijep, predivan

Hoće to i malo lažno ispast iz klina prije nego probije, tako da možda tu sačekati-na jedno 9 kn [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close