VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto jednostavno ne proda, ima do 20 preko 7000 kom. Koje su ovo bijedne igre.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Velika većina dioničara se vodi time ako je nešto jeftino da to treba kupovati a da se niti ne potrude da vide šta kupuju, kakvi su fundamenti, jel netko pridaje pod prisilom i koliko će taj još praviti pritisak na prodaju.

ps
Oni koji kupuju a slušaje nekoga klinca ti se svakako neće dobro provesti a to je pokazala i prošlost sjetimo se samo nekih zabluda toga klinca HDEL, VDKT, VART i dalje ne nabrajam promašaj do promašaja a sve zbog lijenosti i manjka znanja.

Velika većina dioničara se vodi time ako je nešto jeftino da to treba kupovati a da se niti ne potrude da vide šta kupuju, kakvi su fundamenti, jel netko pridaje pod prisilom i koliko će taj još praviti pritisak na prodaju.

ps
Oni koji kupuju a slušaje nekoga klinca ti se svakako neće dobro provesti a to je pokazala i prošlost sjetimo se samo nekih zabluda toga klinca HDEL, VDKT, VART i dalje ne nabrajam promašaj do promašaja a sve zbog lijenosti i manjka znanja.

Zato treba slušati starce hehe, ali barba nema zemlje za starce kaj to još nisi shvatio, pa sjeti se bio si mlad… [cool]

isto tako barbastari iskusan investitor vidi da je ovdje pretumbavanje i da će se neke stvari uskoro riješiti, i to vrlo iznenađujuće. pogotovo ako ima info, a vi drukajte ekipo draga

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Evo prodavači udrite ima dovoljno.

hm, pobjegao je onaj veliki sa aska…

slijedi nam precesija

dosta je imrpesivan promet i količina u travnju:

250.975 kom 6.111.643,39 kn
Prosječna 24,35

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ma koji prodavači. Netko manipulira sa cijenom i to žestoko. Ali to je stalno tako na Validusu.

Crobexe čuvaj nas se, stižemo! [lol]

nagradno pitanje za dioničare validusa. znate li što znači validus na latinskom? [wink]

Latin, meaning: strong, mighty, powerful, exceeding.

jak, moćan, snažan i tako nešto slično.

New Report

Close