I udio u dva hotela u Neumu u BH
i hotel VIS
i veliko turističko zemljište u Starigradu na Hvaru
i udio u Modroj špilji_hotel u Komiži
i 20%Mirne Rovinj što vrijedi 35 mil kn
Ipak,tko želi sve ovo može pronaći u ranijim izvješćima VLDS od prije
i mljekara Mils
Ipak sve u nizu gubitaš do gubitaša,ali imovina vrijedi puno.Otprilike 5,5 puta veća imovina od
MCAP.VLDS ne može u bankrot već samo pojedini subjekti u njegovom vlasništvu.I kao takav
VLDS bi trebao biti sigurno utočište za naš novac.
Kolega Rekvijem, FIMA banka nije još dokapitalizirana.Samo je potpisan protokol FIMA banke i
potencijalnog strateškog partnera ASA finance d.d. Sarajevo o pristupanju postupku dokapitalizacije.
To je objavljeno danas na stranicama Zse.hr.
Vrijednost hotela Helios Faros je 0.
Kapital i rezerve iznose 17.983.000 kuna.
Gubitak iznad kapitala je 151.447.000 kuna!!!
U bilješkama uz financijski izvještaj 31.12.2009 je vidljivo da je u izvješće pravljeno na način
da su društva unošena po trošku stjecanja,a ne realnoj ili tržišnoj vrednosti.
Pozdrav
http://fimabanka.ba/index.php?option=com_content&task=section&id=3&Itemid=65
Ko kaže da je u gubitku, u 2008 imali su 7 mil KM dobiti, kolega nije dobro da se služite lažima.
@rekvijem
Možda sam zaboravi staviti minus ispred, ako sam ja se izvinjavam post mi nije odmoderiran pa ne mogu vidjeti ali svako da je predznak minus
P/S 255
Kao i obično "starkelja" pokazuje lažne podatke!
Ej barbastari, aj ti fino u mirovinu i odživi to malo godina do smrti, ne treba ti ova zafrkancija, dok ovdje zaradiš ionako te neće biti.
[/quote]
Klinac nemaš ti pojma o burzi ovi podaci su 100% tačni i javno dostupni za sve one koji su informatički pismeni što očito je nekima predstavlja problem.
[/quote]
255?!
P/S = 38
@rekvijem
Možda sam zaboravi staviti minus ispred, ako sam ja se izvinjavam post mi nije odmoderiran pa ne mogu vidjeti ali svako da je predznak minus
P/S 255
Kao i obično "starkelja" pokazuje lažne podatke!
Ej barbastari, aj ti fino u mirovinu i odživi to malo godina do smrti, ne treba ti ova zafrkancija, dok ovdje zaradiš ionako te neće biti.
[/quote]
Klinac nemaš ti pojma o burzi ovi podaci su 100% tačni i javno dostupni za sve one koji su informatički pismeni što očito je nekima predstavlja problem.
[/quote]
Kolega nadam se da ne mislite ozbiljno.P/S koji vi iznosite je krivi pristup.VLDS je društvo za upravljanje i ja ne kupujem S/prihod/ koji ostvaruje Validus već bi trebali zbrojiti sve prihode
društava prema %vlasništva pa biste dobili podatak od oko 0,20.Možda netko to izbaci točno.
Ja neću,ali ovih vašik 322 je totalno nepoznavanje činjenica ili manipulacija prema investitorima
koji i nisu vićni knjigovodstvu i analizi izvješća.
Budite korektniji ili ako mislite ozbiljno knjigu u ruke.
@bisakovi, barbastari i dr.
kolege, ma nemojte nam mazati oči jer predugo smo ovdje i predobro upoznati sa svime, a i sumnjam da bi nam pričali priče na forumu da uistinu mislite da ovo ne vrijedi; samo mi nije jasno zašto mjerkate kunu gore i kunu doli nešto što vrijedi preko 100 naših lijepih kunica… [lol]
P/S=252,28
Ko kaže da je u gubitku, u 2008 imali su 7 mil KM dobiti, kolega nije dobro da se služite lažima.
Kolega,pročitajte izvješće Gubitak je kako je napisano.
Očekujem ispriku.
Pozdrav
Kolega,pročitajte izvješće Gubitak je kako je napisano.
Očekujem ispriku.
Pozdrav
[/quote]
nema ti se šta ispričati, iskrivljuješ podatke radi svojih razloga. doista bio je gubitak od 7 mil BAM ali ne zbog lošeg poslovanja već zbog investicijskog ciklusa i širenja. Prihodi su u 2008 porasli za skoro 300% u odnosu na 2007!!!!
Meni samo nisu jasni ovi tzv."dušebriznici" koji marljivo piskaraju samo po onim tickerima čije dionice priznaju da nemaju. Na tržištu gdje ne postoji shortanje, ne shvaćam nikako kako im se da toliko truditi dokazati nekome da ono što ima ne valja ništa. Znači, svima nam je zagarantiran gubitak, prije ili kasnije, veći ili manji, ovisno o ulogu….Što to vama osobno predstavlja u vašem burzovnom životu, poštovani kolege?
P/S=252,28
pa nije validus tisak s kioscima da to tako računaš [shocked]