A evo nam nakon par dana i starog kupca
Kupnja Cijena
70 21,50
13 21,37
130 21,36
100 21,35
450 21,17
5500 21,16
660 21,15
300 21,13
500 21,10
700 21,05
[wink]
uh , zaredale samo dobre vijesti , prvo dokap banke sad ovaj novak ispada iz kadra , a mimo čeka s kesom para [lol] .
jel se to rally sprema za kraj
kolega jeste vidjeli koji je to bio rally
hm jako zanimljiv članak. kolege nakon ovog sam gotovo siguran da onih 23800 po bidu nije bio niti nikomat niti Pluris već upravo ta pozicija:
10. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
i da ju večeras više nećemo vidjeti u top10. oklade?!
Evo ja prihvaćam okladu. Kladim se da je neka banka otresla prošli petak založene dionice.
kolega jeste vidjeli koji je to bio rally
[/quote]
je bio je relly ali u obrnutom smjeru je sve bi bilo drugacije da netko konstantno ne štopa rasst a u dogovoru snekim tj sve je planski smišljeno
Moram priznati da sam malo zatrejdao da zaradim koji burek, tek tako…
Očekujem nas ipak na znatno većim razinama i testiranju vrha od 37kn.
to kod validusa nikad ne znaš, možda bude 50.000 komada po bidu rally. kod nas se ta opcija nikada ne isključuje [lol] Uostalom. počela je kiša, nekome bi mogla lubanja početi pritiskati mozak pa zbog nastalih meteo uvjeta počisti sve do 30. I to je kod nas realno [lol]
ako ameri otvore u zeleno ovo ide sigurno UP
[/quote]
Ma kakvi Ameri kolega Joka?
Ovo ide gore, a razloga je podosta.
Ne bi me iznenadila čistilica do 37kn.
uh
ne znate kolko sam sad ljut, premisljo sam se i kalkuliro i nisam uso [angry]
jedino sto mogu ostalima cestitati [thumbsup]
jebiga i na (naj)bolji grjese
Ajd ne škrtari, imaš po 21-21,5kn, bit će ti žao
Ovo bi vrlo lako moga biti novi Varteks znam da će sada mnogi napasti ali ja ću za razliku velike većine to i obrazložiti.
Ovaj što prodaje pa valjda on zna koliko to vrijedi pa ne bi on prodavao da može dobiti više za svoje dionice, očito je da ne može a da vrijedi pa lako bi on našao investitora ako ne tu kod nas a onda vanka sigurno koji je spreman uložiti novce u nešto što će mu se isplatiti ali očito je da takvog nema.
Neki će reći pa to se trži na P/B 0,21, da ali pogledajte ostale pokazatalje pa to je živa katastrofa, pa i varteks ima mali P/B također i DKVS a svi znamo da su to mrtvaci firme od kojih dugoročno nema ništa osim problema i da jednoga dana kada dođe stečajni upravitelj na vidjelo će izaći prava bilanca i pravo stanje.
ROA – 0,06
ROA – 0,07
P/E -2,88
EPS -8,34
Mislim da je ovo sasvim dovoljno da pokaže trenutno stanje u kakvom se nalazi VLDS.
Ne želim nikoga nagovarati na kupnju i prodaju jednostavno malo glasnije razmišljam da i vi svi ostali možete znati kako ja u ovome trenutku razmišljam, možda ja krivo razmišljam i možda me tržište demantira ali fundametalni pokazatelji u ovome trenutku nisu joj naklonjeni a fundamenti prije ili poslije dođu na svoje.
Trunutno je tu hrpa špekulanata i svakako se može zaraditi.
kolega da je EPS 8,35 Validus bi sada ove iste sekunde bio već na minimalno 200 kuna [rolleyes]
uostalom što ti znači p/E unatrag godinu dana, i to pogotovo nakon najveće financijske krize unatrag 100 godina. pogledaj malo kako je bilo prije krize, a bit će i poslije. portfelj validusa je kvalitetan. pa samo udio u VABI im vrijedi 10,64kn po dionici. EJ ČOVJEČE 10,64 kune po dionici a trži se danas na 21,00. A da ne govorimo koliko je VABA kvalitetna banka i koliki rast poslovanja joj prediđaju u narednim godinama! [huh]
Možda sam zaboravi staviti minus ispred, ako sam ja se izvinjavam post mi nije odmoderiran pa ne mogu vidjeti ali svako da je predznak minus
P/S 255