VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ljudi, ovdje netko jači ulazi to je sada evidentno, sjetite se onog obnavljajućeg naloga od 5000 komada prije par tjedana, prošlo mu je oko 40000 kom a nije vidljiv u top10. očito je da tko god kupuje ne žli biti viđen da si ne diže cijenu.

Plurisu i nikomatu, dajte još na 21, nije mi dosta, a i na 20 sam, dajte

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ljudi, ovdje netko jači ulazi to je sada evidentno, sjetite se onog obnavljajućeg naloga od 5000 komada prije par tjedana, prošlo mu je oko 40000 kom a nije vidljiv u top10. očito je da tko god kupuje ne žli biti viđen da si ne diže cijenu.

Plurisu i nikomatu, dajte još na 21, nije mi dosta, a i na 20 sam, dajte

eto dobio si ako se nisi micao

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

nisam [smiley]
treba polako rušiti onaj prosjek prvog ulaza na 23,80. Ali nema veze, obzirom na prvu vožnju do 29 još sam znatnije u plusu pa ću dokupljivati pomalo.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Prekjučer, kada je vlds došao na 20 kn, sam tu napisao "Ne mogu trgovati sa VLDS jer mi je keš na 0,8% ali čini mi se da je vrijeme za 10ak% odbijanaca "
Teško je u ovoj našoj situaciji biti prognozer ali uzevši u obzir započeto iskrcavanje i trenutno bildanje na 21,36 ,ja bi bez razmišljanja, danas a najkasnije sutra na otvaranju, uzeo svoju dobit i pričekao moguće niže razine

ti si jedini realan
da sam u ovom bio odma bi se iskrco na 22 je je oceigledno bilo da ce ici po bidu
nadam se da i ostali ne zive u iluziji da ide nebu pod oblake, bolje im je da prodaju nego da djele jedinice
jasno je da ce opet doci do 20 kuna
ja cu cekati ispod, al ovaj put cu uzeti nesto na 20 da mi ne kvare dan odbijnaci

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Evo ako stvarno misle prodati imaju 16-17 tisuća do 20 kn. Mislim da je prodaja ipak gotova. [thumbsup]

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

prodaja nije uspjela zastrašiti pa se povukla [lol]

jel se to rally sprema za kraj

to kod validusa nikad ne znaš, možda bude 50.000 komada po bidu rally. kod nas se ta opcija nikada ne isključuje [lol] Uostalom. počela je kiša, nekome bi mogla lubanja početi pritiskati mozak pa zbog nastalih meteo uvjeta počisti sve do 30. I to je kod nas realno [lol]

Ovo zaslužuje penjanje dionice bar do 24 [pray]
Vaš link

to kod validusa nikad ne znaš, možda bude 50.000 komada po bidu rally. kod nas se ta opcija nikada ne isključuje [lol] Uostalom. počela je kiša, nekome bi mogla lubanja početi pritiskati mozak pa zbog nastalih meteo uvjeta počisti sve do 30. I to je kod nas realno [lol]

ako ameri otvore u zeleno ovo ide sigurno UP

Ovo zaslužuje penjanje dionice bar do 24 [pray]
Vaš link

hm jako zanimljiv članak. kolege nakon ovog sam gotovo siguran da onih 23800 po bidu nije bio niti nikomat niti Pluris već upravo ta pozicija:

10. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA

i da ju večeras više nećemo vidjeti u top10. oklade?!

ako ameri otvore u zeleno ovo ide sigurno UP
[/quote]

kako misliš AKO, pa JP i Intel ubili očekivanja, tamo ide rally [thumbsup]

New Report

Close