Dobro da sam se ukrcao jučer i prekjučer…
I hvala onom momku koji me je ponukao da kupim. Hvala ti.
Zarada za burek, ali je zarada. Nismo svi high roleri…
Zašto veliki nisu iskoristili priliku i laga no izlazili između 21 i 22.Pa trebalo je samo braniti 22 i prodavati.Izgleda da im je to bilo jeftino.Očito svijedi dan velikih valova.Ali ne treba žuriti sa kupnjom.
Trebalo bi isciditi male koji su kupovali na 20. Dosta im je 10%.Meni dosta 25%.
Ali ne treba zaboraviti ni tri četiri dana ranije kada su nas prodavači masakrirali.
Da li će opet potegnuti,pitanje je sad.A onda opet strah ulazi u kosti.Postali smo uplašeni ili
euforični.Ali da je uzbudljivo nema govora.
[/quote]
pa ko ovo more platit lopinjo , adrenalin ko na bandži džampingu prvi put [lol] . a ne utrke puževa na lplh [lol] . nego prekcava li se šta , vidim da je tiltalo dkvs jedno pol sata prije validusa [wink]
Nastavak u 11:05.
uh
ne znate kolko sam sad ljut, premisljo sam se i kalkuliro i nisam uso [angry]
jedino sto mogu ostalima cestitati [thumbsup]
jebiga i na (naj)bolji grjese
nema veze kolega, samo vi čekajte na 16 kn, netko mora držati zaleđe za svaki slučaj [thumbsup]
[/quote]
bez brige kolega
ocekujem daljnju rasprodaju plurisa i nikomata
zao mi je sto nisam usao barem sa 1000-2000 komada cisto spekulativno, jer se spremao odbijanac ali sam racuno da ce i danas biti stagnacija a eto kriva procjena
ja od ovog nemam nista samo propustenu zaradu
pricekati cu da se opet spusti sljedecih dana
uzivaj
Neizvjesnost i dalje traje. Ne zna se hoće li opet udarit atomka po bidu ili ne. [huh]
ja računam do tamo 3 sata ko kupi ispod 25 kunjerosa da je napravio dobar poso (to je za danas , za sutra je novi špil) [thumbsup] tek smo na niti 300 hiljada prometa , daleko je milje i po [proud]
Prekjučer, kada je vlds došao na 20 kn, sam tu napisao "Ne mogu trgovati sa VLDS jer mi je keš na 0,8% ali čini mi se da je vrijeme za 10ak% odbijanaca "
Teško je u ovoj našoj situaciji biti prognozer ali uzevši u obzir započeto iskrcavanje i trenutno bildanje na 21,36 ,ja bi bez razmišljanja, danas a najkasnije sutra na otvaranju, uzeo svoju dobit i pričekao moguće niže razine
Prekjučer, kada je vlds došao na 20 kn, sam tu napisao "Ne mogu trgovati sa VLDS jer mi je keš na 0,8% ali čini mi se da je vrijeme za 10ak% odbijanaca "
Teško je u ovoj našoj situaciji biti prognozer ali uzevši u obzir započeto iskrcavanje i trenutno bildanje na 21,36 ,ja bi bez razmišljanja, danas a najkasnije sutra na otvaranju, uzeo svoju dobit i pričekao niže razine
jesu to uletile neke pare u međuvremenu kolega [wink]
Nije ništa uletilo kol. jjure , moje pozicije su iste već neko vrijeme tako da uglavnom samo pratim trgovanje