VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro da sam se ukrcao jučer i prekjučer…
I hvala onom momku koji me je ponukao da kupim. Hvala ti.
Zarada za burek, ali je zarada. Nismo svi high roleri…

Stala kuglica na ruletu.
[lol]

Zašto veliki nisu iskoristili priliku i laga no izlazili između 21 i 22.Pa trebalo je samo braniti 22 i prodavati.Izgleda da im je to bilo jeftino.Očito svijedi dan velikih valova.Ali ne treba žuriti sa kupnjom.
Trebalo bi isciditi male koji su kupovali na 20. Dosta im je 10%.Meni dosta 25%.
Ali ne treba zaboraviti ni tri četiri dana ranije kada su nas prodavači masakrirali.
Da li će opet potegnuti,pitanje je sad.A onda opet strah ulazi u kosti.Postali smo uplašeni ili
euforični.Ali da je uzbudljivo nema govora.

[/quote]

pa ko ovo more platit lopinjo , adrenalin ko na bandži džampingu prvi put [lol] . a ne utrke puževa na lplh [lol] . nego prekcava li se šta , vidim da je tiltalo dkvs jedno pol sata prije validusa [wink]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Nastavak u 11:05.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

nastavak u 11:05…

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29717

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

uh
ne znate kolko sam sad ljut, premisljo sam se i kalkuliro i nisam uso [angry]
jedino sto mogu ostalima cestitati [thumbsup]
jebiga i na (naj)bolji grjese

nema veze kolega, samo vi čekajte na 16 kn, netko mora držati zaleđe za svaki slučaj [thumbsup]
[/quote]

bez brige kolega
ocekujem daljnju rasprodaju plurisa i nikomata
zao mi je sto nisam usao barem sa 1000-2000 komada cisto spekulativno, jer se spremao odbijanac ali sam racuno da ce i danas biti stagnacija a eto kriva procjena
ja od ovog nemam nista samo propustenu zaradu
pricekati cu da se opet spusti sljedecih dana
uzivaj

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

imaš još vremena ući ,tek je krenuo novi val daleko je target za ovu dionicu 🙂

Neizvjesnost i dalje traje. Ne zna se hoće li opet udarit atomka po bidu ili ne. [huh]

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

ja računam do tamo 3 sata ko kupi ispod 25 kunjerosa da je napravio dobar poso (to je za danas , za sutra je novi špil) [thumbsup] tek smo na niti 300 hiljada prometa , daleko je milje i po [proud]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Prekjučer, kada je vlds došao na 20 kn, sam tu napisao "Ne mogu trgovati sa VLDS jer mi je keš na 0,8% ali čini mi se da je vrijeme za 10ak% odbijanaca "
Teško je u ovoj našoj situaciji biti prognozer ali uzevši u obzir započeto iskrcavanje i trenutno bildanje na 21,36 ,ja bi bez razmišljanja, danas a najkasnije sutra na otvaranju, uzeo svoju dobit i pričekao moguće niže razine

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Prekjučer, kada je vlds došao na 20 kn, sam tu napisao "Ne mogu trgovati sa VLDS jer mi je keš na 0,8% ali čini mi se da je vrijeme za 10ak% odbijanaca "
Teško je u ovoj našoj situaciji biti prognozer ali uzevši u obzir započeto iskrcavanje i trenutno bildanje na 21,36 ,ja bi bez razmišljanja, danas a najkasnije sutra na otvaranju, uzeo svoju dobit i pričekao niže razine

jesu to uletile neke pare u međuvremenu kolega [wink]

Nije ništa uletilo kol. jjure , moje pozicije su iste već neko vrijeme tako da uglavnom samo pratim trgovanje

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Evo i mene drage kolege,nije vam to dobar znak [cool]

New Report

Close