ode valjidus svee se praši za njim , ajmo ljudi taksimetar juri , udri po asku ko po neprijatelju [thumbsup]
uh
ne znate kolko sam sad ljut, premisljo sam se i kalkuliro i nisam uso [angry]
jedino sto mogu ostalima cestitati [thumbsup]
jebiga i na (naj)bolji grjese
Evo prijedlog novog termina za ovakav tip blokade: "Tehnička blokada".
Firma vrijedi 100 kn, pala na 20 i sad bi lešinari da kupe po 15 e ne ide to tako kolege, pozdrav svim dobronamjernim imateljima VLDS. [thumbsup]
Firma vrijedi 100 kn, pala na 20 i sad bi lešinari da kupe po 15 e ne ide to tako kolege, pozdrav svim dobronamjernim imateljima VLDS. [thumbsup]
firma vrijedi ili dionica onoliko koliko je netko spreman platit ali ovo je bilo podcjenjeno do j.j.a
firma vrijedi ili dionica onoliko koliko je netko spreman platit ali ovo je bilo podcjenjeno do j.ja
…Mislim da je još jako malo dionica ostalo do 22 za kupiti i dobronamjerno mislim da ta prilika nakon sutra neće više postojati, iako bi volio još neko vrijeme kiseljenje na ovim razinama bar dok ne oslobodim sredstva od HT-a…
Moram se osvrniti na jučerašnje predviđanje…
Ova vijest o dokapitalizaciji unosi mir i pokazuje da ovo uistinu vrijedi preko 100 kn; ja spreman čekati ;=)
uh
ne znate kolko sam sad ljut, premisljo sam se i kalkuliro i nisam uso [angry]
jedino sto mogu ostalima cestitati [thumbsup]
jebiga i na (naj)bolji grjese
nema veze kolega, samo vi čekajte na 16 kn, netko mora držati zaleđe za svaki slučaj [thumbsup]
Stala kuglica na ruletu.
[lol]
Zašto veliki nisu iskoristili priliku i laga no izlazili između 21 i 22.Pa trebalo je samo braniti 22 i prodavati.Izgleda da im je to bilo jeftino.Očito svijedi dan velikih valova.Ali ne treba žuriti sa kupnjom.
Trebalo bi isciditi male koji su kupovali na 20. Dosta im je 10%.Meni dosta 25%.
Ali ne treba zaboraviti ni tri četiri dana ranije kada su nas prodavači masakrirali.
Da li će opet potegnuti,pitanje je sad.A onda opet strah ulazi u kosti.Postali smo uplašeni ili
euforični.Ali da je uzbudljivo nema govora.