VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni su pr’čali da ovaj Validus više nije od Fime
a sad dal je to tako il nije to ja ne znam
meni se baš sviđa Večernji i ovi plaćeni oglasi od nekih Nemaca

samo me zanima dal postoji neka odgovornost od lažnog izvještavanja
nije ni čudo da se ovi naši magnati žele dočepat medija i tiskovina

ja sam vam pisao prije 4 ili 5 dana ili kasnije da ce ovdje bit cirkusa ali i neka bar se nešto događa i vidimo da ima jacih igraca koje interesuje ova dionica a sad mi mali moramo trpjeti njihovu igranciju strpljen spašen

Podebljao poziciju…
Čekam ili pad ili rast.

Oštroumno, zar ne [rolleyes]

jel to rasprodaja završila ispod 20 ne ide ili se varam ako ne ide onda idemo lagano UP

Ako danas ne udare gadno po 19,00 mnoge stvari će postati jasnije. Ne postoji potreba za pošto poto prodaju, prodaje vjerovatno banka založne dionice i ispod 20 neće ići jer je to bila potpisana cijena za prebijanje duga, dakle minus ako prodaju ispod. ovaj tjedan će očito biti ispitivanje i izviđanje na niskom prometu. P/B 0,17

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ovo dans je ohrabrujuće, dakle neći tepsti ispod 20kn, dakle imamo nekakvo dno, ja milslim…
iako, krhko je znanje, ali ako neće dolje, valjda će gore, makra dicovery i kompanija zaradili [lol]

Poticaji prosvjetarima i seljacima, a ne Todoriću!!!!!!!!!!!

bogami mora ovo mnogo gore da ja zaradim na onom što me poklopilo nedužna na 23,80. tim više jer ne mislim prodati prije 30 [kiss]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

o cem vi pricate?
ko sto sam reko nema naloga, ekipa se povukla i cekaju, nisu vesla sisali
vece kolicine ide na 20, problem je sto nema vecih kolicina na razinma od 19-20

ovo je sve sto je trnutno na razina od 19-20

Cijena Količina

20,00 1
19,91 80
19,90 500
19,80 100
19,66 5
19,62 80
19,35 350
19,31 210
19,22 150
19,17 95
19,16 591
19,11 156
19,10 30

nema ni 2000 dionica, kad bi to pocistili sta onda?? postavite se par tisuca komada od 19,5 do 20 pa da vidis kako ide dolje, ko juce kad se kupnja slagala
sad vise nema kupnje i oprezno ide dole, ali to mora prodati, nema kamo zato danas stagniramo
neka se postave konkretni nalozi za pocetak iznad 19,5 pa da vidite sta se dogada
niko nece kupovati po asku jer nema razloga, a ozbiljne kupnje nema i zato smo tu gdje smo

[bye] [bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

zato smo tu gdje smo
[/quote]

promaknuo ti plural, izgleda da si i ti nesretniče ipak unutra [lol]

zato smo tu gdje smo

promaknuo ti plural, izgleda da si i ti nesretniče ipak unutra [lol]
[/quote]

ne nisam, zaista
rekoa sam u smislu da smo tu gdje jesmo sa dionicom
mene zanima vlds ali po nizim cjenama
mogao sam se drugacije izraziti ali nisam jer sam prmjetio da to ljude zivcira
a bojim se da nece tako brzo dole ako nece biti naloga koji ce to podupirati, zato smo tu (svi mi i oni koji su unutra i oni koji zele uci) gde jesmo

da sam zaista u ovom ja bi prizno, ko sto priznajem da sam zaglibio u FMPS i sad mi lova stoji unutra

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

E OVO SE CEKALO

evo pobili se na 20 pred kraj balade [lol]

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/afera-podravka-kutlina-sjena-kao-jamac-duljeg-medijskog-zivota,74132..
Znači suma sumarum: Kutle nema veze s Podravkom ni Finom, ti Njemci to je komedija, Mimović poslao dopis burzi kao ozbiljna osoba i najavio ulaganje, a cijena s 22-23 kn prije svih vijesti pala na 20.
Jedino na ZSE na cijelom svijetu.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close