meni su pr’čali da ovaj Validus više nije od Fime
a sad dal je to tako il nije to ja ne znam
meni se baš sviđa Večernji i ovi plaćeni oglasi od nekih Nemaca
samo me zanima dal postoji neka odgovornost od lažnog izvještavanja
nije ni čudo da se ovi naši magnati žele dočepat medija i tiskovina
ja sam vam pisao prije 4 ili 5 dana ili kasnije da ce ovdje bit cirkusa ali i neka bar se nešto događa i vidimo da ima jacih igraca koje interesuje ova dionica a sad mi mali moramo trpjeti njihovu igranciju strpljen spašen
Ako danas ne udare gadno po 19,00 mnoge stvari će postati jasnije. Ne postoji potreba za pošto poto prodaju, prodaje vjerovatno banka založne dionice i ispod 20 neće ići jer je to bila potpisana cijena za prebijanje duga, dakle minus ako prodaju ispod. ovaj tjedan će očito biti ispitivanje i izviđanje na niskom prometu. P/B 0,17
ovo dans je ohrabrujuće, dakle neći tepsti ispod 20kn, dakle imamo nekakvo dno, ja milslim…
iako, krhko je znanje, ali ako neće dolje, valjda će gore, makra dicovery i kompanija zaradili [lol]
bogami mora ovo mnogo gore da ja zaradim na onom što me poklopilo nedužna na 23,80. tim više jer ne mislim prodati prije 30 [kiss]
o cem vi pricate?
ko sto sam reko nema naloga, ekipa se povukla i cekaju, nisu vesla sisali
vece kolicine ide na 20, problem je sto nema vecih kolicina na razinma od 19-20
ovo je sve sto je trnutno na razina od 19-20
Cijena Količina
20,00 1
19,91 80
19,90 500
19,80 100
19,66 5
19,62 80
19,35 350
19,31 210
19,22 150
19,17 95
19,16 591
19,11 156
19,10 30
nema ni 2000 dionica, kad bi to pocistili sta onda?? postavite se par tisuca komada od 19,5 do 20 pa da vidis kako ide dolje, ko juce kad se kupnja slagala
sad vise nema kupnje i oprezno ide dole, ali to mora prodati, nema kamo zato danas stagniramo
neka se postave konkretni nalozi za pocetak iznad 19,5 pa da vidite sta se dogada
niko nece kupovati po asku jer nema razloga, a ozbiljne kupnje nema i zato smo tu gdje smo
[bye] [bye]
zato smo tu gdje smo
[/quote]
promaknuo ti plural, izgleda da si i ti nesretniče ipak unutra [lol]
promaknuo ti plural, izgleda da si i ti nesretniče ipak unutra [lol]
[/quote]
ne nisam, zaista
rekoa sam u smislu da smo tu gdje jesmo sa dionicom
mene zanima vlds ali po nizim cjenama
mogao sam se drugacije izraziti ali nisam jer sam prmjetio da to ljude zivcira
a bojim se da nece tako brzo dole ako nece biti naloga koji ce to podupirati, zato smo tu (svi mi i oni koji su unutra i oni koji zele uci) gde jesmo
da sam zaista u ovom ja bi prizno, ko sto priznajem da sam zaglibio u FMPS i sad mi lova stoji unutra
evo pobili se na 20 pred kraj balade [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/komentari/afera-podravka-kutlina-sjena-kao-jamac-duljeg-medijskog-zivota,74132..
Znači suma sumarum: Kutle nema veze s Podravkom ni Finom, ti Njemci to je komedija, Mimović poslao dopis burzi kao ozbiljna osoba i najavio ulaganje, a cijena s 22-23 kn prije svih vijesti pala na 20.
Jedino na ZSE na cijelom svijetu.