@fiuman100
Kolega,ali rasprodajom po ovoj cijeni neće baš ni izbliza podmiriti dug prema PODR…
vidim zanimljivo ovdje .. [rolleyes] koga je zakacilo ovo????
ovo mi sad liči kao da netko s aska govori dođi, neću ti ništa, ništa, ne boj se ništa, ne boj se, samo dođi meni [lol] samo sigurnosti u ono što kupujete i nema problema. [thumbsup]
E sad bi trebalo poklpiti sve do tamo negdje 28, čisto da se vidi tko je jači [lol]
vidim zanimljivo ovdje .. [rolleyes] koga je zakacilo ovo????
sve.
došla granata pravo među raju, ima svi ranjeni, a neki i smrtno [lol]
E sad bi trebalo poklpiti sve do tamo negdje 28, čisto da se vidi tko je jači [lol]
moglo bi i tako bit
dobar-kolega
no čini se gledajući istresanje po bidu da su sjekire počele letjeti u većim koliličinama,prije bi se moglo očekivati prema bidu ,samo da se oformi dovoljna količina .
[wink]
moglo bi i tako bit
[/quote]
Isto tako bi moglo biti jos jedno istresanje. Zadnjih par danas sam razmisljao o kupnji. Ovo danas me udaljilo od kupnje. Poprilicno.
Da dođeš na nulu? [wink] nhf
moglo bi i tako bit
[/quote]
Isto tako bi moglo biti jos jedno istresanje. Zadnjih par danas sam razmisljao o kupnji. Ovo danas me udaljilo od kupnje. Poprilicno.
[/quote]
svi smo u suzama zbog toga