Moja taktika; euforično promatranje [lol]
naravno ne damo ispod 40, a i onda ćemo razmisliti, danas se vidjelo kako se razbija daytrade [kiss]
Moja taktika; euforično promatranje [lol]
Ja odem na kavu kad mi dođe napadaj da prodam.
Stochastic nam jako lijepo izgleda, jos nismo ni u prekupljenom podrucju, a gdje je
jos drugi vrh, bit ce to jako dobro
sutra blokada na 29,31 [kiss]
osvrt na današnji dan…
uživancija – ljepši početak tjedna nisam ni u snu sanjao…smješak mi od 10.00 ne silazi sa lica 🙂
Iskreno meni nije jasno tko sada prodaje ovu dionicu. CIjena je na ovima razinama (+/- 20%) već godinu dana i sada nakon objave vijesti da ulazi strateški investitor koji je spreman uložiti iznose višestruko veće od trenutne kapitalizacije cijele firme netko špekulanti prodaju.
Meni se čini da će razvoj situacije ići ovako. Na ovim nivoima (do 30 kn) će se skupljati par dana i taman kad svi špekulanti ponovno dođu na Bid na -10% cijena će odletiti u nebo jer neće više biti prodavača.
Slažem se!
Ni meni neki ljudi nisu jasni…još jednom ponavljam!
Ali kolika je vjerojatnost za određeni događaj!
Npr. postoji šansa od 50% da će posao uspjeti i 50% da neće!
Ukoliko uspije ide npr. cijena na 100 kn…zarada 300%…ukoliko ne uspije…ide cijena na 20 kn…to je pad od 20%…
[/quote]
kolega baš ste danas trebali prodat jer je krenula navlakuša preko portala isto kao na igh za crnu goru vidjet cemodi ce bit za mjesec
Trebate samo suprotno od novinara radit i uvijek cete bit u plusu
samo mogu reći
KONAČNO [rolleyes]
Kaj konačno? [sad]