kako je krenulo prije čemo mi na 30 nego na 15…ja sam za…:)
ukoliko padne biti ću sretan jer ću jeftinije dokupiti, jer vjerujem u ovu dionicu, a i fundamenti nisu loši, a i vrijeme će svoje odraditit, a ukoliko poraste…još bolje i onako sam pun ko tanker 🙂
valja ovo, valja za nas koji se pripremamo za ask [lol]
Polako, pa di ti se žuri? Ne misliš valjda već prodavati? A stati na ask visoko samo da se i tvoja količina pribroji dionicama s aska ne vidim da ima ikakava smisla.
Polako, pa di ti se žuri? Ne misliš valjda već prodavati? A stati na ask visoko samo da se i tvoja količina pribroji dionicama s aska ne vidim da ima ikakava smisla.
[/quote]
ma ne, bacil sam samo repliku na kolegin komentar-necu jos na ask..
nazalost moram cekat kak i jos s par dionica, jel dok je vlds bio super jeftin (a i sad je) nisam bas imal nekaj kapitala da ga kupim i smanjim ulaz, tako da sam prisiljen cekat…
ajd’ tek sad se poceo priblizavat cijenam po kojima sam ga ja kupio, malo jos fali, ali kako kazem -nikamo mi se ne zuri, a na ask ionako ne idem dok mi cijena ne odgovara..
vidicemo naredni tjedan koji smjer ce biti pa mozda….nikad ne reci NIKAD..
[/quote]
ma ne, bacil sam samo repliku na kolegin komentar-necu jos na ask..
nazalost moram cekat kak i jos s par dionica, jel dok je vlds bio super jeftin (a i sad je) nisam bas imal nekaj kapitala da ga kupim i smanjim ulaz, tako da sam prisiljen cekat…
ajd’ tek sad se poceo priblizavat cijenam po kojima sam ga ja kupio, malo jos fali, ali kako kazem -nikamo mi se ne zuri, a na ask ionako ne idem dok mi cijena ne odgovara..
vidicemo naredni tjedan koji smjer ce biti pa mozda….nikad ne reci NIKAD..
[/quote]
ja sam vec sad u plusu od 5%…ali mislim da ispod 30 nema smisla prodavati…
Ako se poklope neke stvari…cijena bi lako moglo i na više od 50 kn… [pray]
Suludo je sada postavljati targete jer dionica je u dugo očekivanom uzlaznom trendu, a može jako visoko.
Koliko? Sjetimo se nekih drugih podcjenjenih dionica na TK koje su u kratkom vremenu odradile veliki rast od nekoliko 100 % pa će sve biti jasnije, a upravo smo mi tu negdje…
Ja se osobno nadam troznamenkastoj cifri! [rolleyes]
sada izać je ko da si odsjećeš ruku koja te hrani, budite pametni… uskoro slijedi: Nenade, budi drug, naprvi još jedan krug!!
a možda i nije Nenad…
ovo lijepo izgleda…
još nije previše zanimljiva dionicama klasičnim špekulantima, ali kad dođe do 25-26, postat će zanimljivija, potražnja će odjednom porasti…a onda idemo up, up…bez velikog problema
mislim da bi 25 mogli liznuti do kraja tjedna [wink]