Prazan blog po pitanju Validusa…? [undecid]
Izvini i ostali koji ste cekali. Dosao mi u posjetu jako dobar prijatelj iz Moskve, pa je nestalo vremena za vikend. Danas sam bio kod zubara, pa bas nemam volje. Ponasam se slicno ko i sam VLDS ali kad krenem onda krenem. Tako ce bit i s njime.
Ukratko, u prilog jaceg proboja govori vecina indikatora i struktura koje pratim.
Ukratko, u prilog jaceg proboja govori vecina indikatora i struktura koje pratim.
Moja struktura indikatora mi govori kako slijedi 1 veći pad na ovoj dionici.
Srećom moj kupovni nalog je jako nisko.
[/quote]
Imam osjećaj da ćemo lagano ostarit čekajući taj veći pad.
Možeš se ti postavit koliko god nisko hoćeš, ali nitko više neda ispod 21…..
Kako god bilo, ovakvo stanje stvari ne ide u prilog jačanja trgovine na ovoj dionici,
i trebat će neka konkretna vijest da pokrene situaciju u bilo kojem smjeru….. [yawn]
[/quote]
[/quote]
Kolega vaših 300 kom na bidu neće značajnije utjecati na cijenu, kao i vaše pisanje, al eto pišete pa se osjećate bitno [wink]
Krenuo sam.
Hm…37 ili više…nije li to ipak malo previše!
[/quote]
he, he, neće ni 80 biti previše ako se poslože neke stvari.
zanimljivu su taktiku odredili za danas, nema prometa da bi se manje upućene zbunilo… danas možemo očekivati da neće proći niti jedna dionica (a možda i hoće, hehe)… kako volim ovo zatišje pred buru, a tehničarima puno sreće u kojem god smjeru krenuli kad bura krene…
I da, još nešto… U pravilu kad je velika razlika između bida i aska kao sada (7971 prema 33774) dolazi do veće volatilnosti u cijeni (bilo je slučajeva i jakog pada, ali i jakog rasta). U svakom slučaju očekuje nas zanimljivo razdoblje na Validusu… Inače, kad su bid i ask bili podjednaki bio je i veći promet (likvidnost) i svojevrsni prekrcaj (u par postotaka, do jedne kune razlike) kojeg kako sada stvari stoje neće biti…
Zanimljivo je ovo. Situacija na cijeloj burzi je slicna onoj prije moje prognoze za VLDS krajem studenog. Evo linka za one koji se ne sjecaju.
A najbolje od svega je, da u ovakvim trenucima zapravo ne mozes zamislit, da se nesto slicno moze i hoce destiti, kao u studenome.
Hm…37 ili više…nije li to ipak malo previše!
[/quote]
he, he, neće ni 80 biti previše ako se poslože neke stvari.
[/quote]
Nemojmo pretjerivati…pa to je cca. 270%
daj bože da se desi…ali ipak mislim da je malo previše!
Nemojmo pretjerivati…pa to je cca. 270%
daj bože da se desi…ali ipak mislim da je malo previše!
To nije nimalo pretjerivanje već špekulacija osnovana na zdravom razumu. Znamo da se već duže traže kupci za razne dijelove portfelja o čemu nas uprava redovito izvještava, znam da je Rumenige viđen u Validusu, znamo koliko vrijedi imovina, znamo kolika je kapitalizacija Validusa. Samo treba zbrojiti 2+2. Ne znam koliko se ako sve to znamo trejdati sa kunuom razlike na 200 komada. Pozdrav.