budimo realni, nije to baš neka količina
[/quote]
Količina je dosta visoka…samo što trenutno vrijedi baš tako puno…a što vrijedi!?
[/quote]
Količina je dosta visoka…samo što trenutno vrijedi baš tako puno…a što vrijedi!?
[/quote]
svi mi znamo da će jednog dana to vrijediti, samo što bi svi mi da to bude što prije…
samo jedan pozitivna vijest može biti veliki okidač za ovu dionicu…
prije nekoliko tjedana je bio kod njih Polančec o kako su naveli nekim novim projektima…kad bi barem mogli iskopat bilo kakvu informaciju o čemu je bilo riječi…
a opet znate onu dobru staru…strpljen – spašen
[/quote]
[/quote]
Tako to počinje… I najduži put počinje prvim korakom… Nek samo prolazi po asku u trenucima totalne nelikvidnosti i mrtvila na burzi… [cool]
[/quote]
[/quote]
Tako to počinje… I najduži put počinje prvim korakom… Nek samo prolazi po asku u trenucima totalne nelikvidnosti i mrtvila na burzi… [cool]
[/quote]
Dok mi tu mudrujemo…netko možda ima bolji info od nas…i polako skuplja po asku! Kako mu kapne lova…tak on dokupljuje…tko bi ga znal!
[/quote]
[/quote]
svi mi znamo da će jednog dana to vrijediti, samo što bi svi mi da to bude što prije…
samo jedan pozitivna vijest može biti veliki okidač za ovu dionicu…
prije nekoliko tjedana je bio kod njih Polančec o kako su naveli nekim novim projektima…kad bi barem mogli iskopat bilo kakvu informaciju o čemu je bilo riječi…
a opet znate onu dobru staru…strpljen – spašen
[/quote]
Vjerojatno pokreću spalionicu dokumenata…
Pa vidite pijevac je još na 3 obroka. Očekuje se dizanje optužnice a onda će vjerovatno većinski vlasnik Plurisa postati RH jer je Pluris pravni nasljednik Fima Grupe a ZNA SE koliko se oni ukrali. Mislim otprilike se ZNA cca 300 mil. kuna.
Bili nevini ili krivi PARA onako više nema.
Pa vidite pijevac je još na 3 obroka. Očekuje se dizanje optužnice a onda će vjerovatno većinski vlasnik Plurisa postati RH jer je Pluris pravni nasljednik Fima Grupe a ZNA SE koliko se oni ukrali. Mislim otprilike se ZNA cca 300 mil. kuna.
Bili nevini ili krivi PARA onako više nema.
Baš ovih dana si otvorio profil da to podijeliš s nama!
Bid osjetno ojačao.
Vrijeme je da se krene, ipak je ovo najpodcjenjenija dionica na našem TK. [thumbsup]
Sat nam radi TIKA-TAK, sad, sad odletit ce u zrak.
Vise argumenata citajte na mom blogu. Nadam se, da cu nakon velike pauze uspjeti staviti ovaj vikend.