Bille, možda smo dosta prodavali imovinu, ajmo prodati čitav Validus.
Koji bi u tom slučaju bio target. Vaše mišljenje, Molim.
Iskreno mislim da trenutno nije trenutak za tako nešto. Ja bih radije da se proda dio imovine, te da se ta lova iskoristi za poslagivanje svih ostalih kockica u portfelju.
Mislim da će gazde prodavati sve jedino u slučaju da dobiju nemoralnu ponudu, a u ovoj situaciji trenutno mi se to čini kao SF. U svakom slučaju ja da sam na njihovom mjestu ne bit prodavao ispod 100.
Zašto misliš da nije trenutak?
Kupac dobija određen diskont, večinski vlasnik rješava drugu problematiku, mali dobiju svojih …% i svi sretni.
Istina prodajom dio po dio možda dobiješ više, ali zato ovako dobiješ odmah.
Dokaz koliko smo jeftini – na 1 mjestu prema kriteriju P/B
Kakva je ovo danas navala na bidu?
Postavi se covjek najnize na rubu donje blokade, a nitko ga ne lipari…. [shocked]
Jedino što je ovdje SIGURNO je da glavni PIJEVAC dobiva tri obroka dnevno i jedno tuširanje.
TO JE SIGURNO.
[/quote]
ovo je već i glupo komentirati…
daj se malo raspitaj pa ćeš vidjeti da je prije gotovu godinu dana bila podjela imovina na 3 dijela (tri vlasnika) i da PIJEVAC (kako ga ti nazivaš), tom podjelom više nema nikakve veze sa Validusom, osim što je dioničar istoga još od pamtivijeka…
Jedino što je ovdje SIGURNO je da glavni PIJEVAC dobiva tri obroka dnevno i jedno tuširanje.
TO JE SIGURNO.
[/quote]
ovo je već i glupo komentirati…
daj se malo raspitaj pa ćeš vidjeti da je prije gotovu godinu dana bila podjela imovina na 3 dijela (tri vlasnika) i da PIJEVAC (kako ga ti nazivaš), tom podjelom više nema nikakve veze sa Validusom, osim što je dioničar istoga još od pamtivijeka…
[/quote]
Vidim da je moderator odreagirao i skinio taj post.
Ali da pojasnimo; nakon raspada FIMA grupe VALIDUS je pripao Dubravku Žganecu, dok je Milanu Horvatu pripala brokerska kuća FIMA vrijednosnice i društvo za upravljanje fondovima Fima Global Invest, preko kojih je i kupovao te dionice Podravke zbog čega je u pritvoru.
S obzirom na gore navedeno ne postoji nikakva veza Horvata i samog Validusa, pa bi molio kolege da nadođu pameti ili neka zauvijek šute.
Mir i tišina na Validusu…nema više onih brzih rukica na prodaji, a kupnja očito čeka neki mig, informaciju…očito su većim djelom ostali samo oni dioničari koji znaju koliko vrijedi ova dionica…
Mir i tišina na Validusu…nema više onih brzih rukica na prodaji, a kupnja očito čeka neki mig, informaciju…očito su većim djelom ostali samo oni dioničari koji znaju koliko vrijedi ova dionica…
Slaba prodaja…slaba kupnja… [bye]
iako će me Bill mrziti stavljam link koji govori o Validusu za one koji možda još ne znaju što je to Validus i čime se bavi:
http://www.validus.hr/index.php/o-nama.html
i skrušeno molim Billa za oprost i unaprijed se posipam pepelom za link koji je već bio…
ja imam samo jednu. pričekaj još malo da vidiš događaje zadnjeg tjedna veljače. [wink]
Kolega i…
Danas se tuće po asku!
budimo realni, nije to baš neka količina