Ako nam se bude sazivala, možemo vrlo lako sazvati izvanrednu skupštinu. Ukoliko Uprava uskoro nešto ne odradi po pitanju prodaje imovine koju najavljuje već godinu dana to će se i dogoditi.
i ja sam vlasnik validusa. U malom dijelu. Pišem ovdje i slobodan sam. J….e kolko nas ima.
no, ajde , ako Vas to veseli i ja sam… Ne niti blizu Vama, ali sticajem (ne)okolnosti, jesem!
I kaj sad?! De su lovorovi vjenci, de su lepe mlade curice, de je bog te ubio inuaguaracija….
Nikaj od svega toga….i kaj onda to sve skupa vredi? 22 kune / komadu? A de je komad?!?!?!
[wink]
I ja sam kolege suvlasnik zajedno s vama, isto slobodan, i u većem dijelu [lol]
imam i ja VLDS ali ne znam što ću s njim
kad vidim koliko nas je ovdje, malo me frka, mi mali valjda držimo skoro sav free float, pa zato ni ne raste [lol]
Evo, ja imam 7000 komada i ne namjeravam prodavati, samo je problem u slaboj likvidnosti i špekulantima koji sa po par stotina dionica ruše ili dižu cijenu. Nema veze uskoro ć eopet neka lova pa ćemo dokupiti
Danas totalno mrtvilo!
kaj se čeka?
Možda ekipa koja iskrcava jako dobro zna gdje su gornji bollingeri, gdje vide max. potencijal rasta od 20%, pa se radije krcaju nekim drugim dionicama koje će rasti i po 70-80%.
Naravno, sretno svim dioničarima VLDS-R-A.
Bille, možda smo dosta prodavali imovinu, ajmo prodati čitav Validus.
Koji bi u tom slučaju bio target. Vaše mišljenje, Molim.
Bille, možda smo dosta prodavali imovinu, ajmo prodati čitav Validus.
Koji bi u tom slučaju bio target. Vaše mišljenje, Molim.
U normalnim okolnostima više od 100 kn…ali s obzirom na situaciju treba bi zadovoljan sa 60!