VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i ja sam vlasnik validusa. U malom dijelu. Pišem ovdje i slobodan sam. J….e kolko nas ima.

Ako nam se bude sazivala, možemo vrlo lako sazvati izvanrednu skupštinu. Ukoliko Uprava uskoro nešto ne odradi po pitanju prodaje imovine koju najavljuje već godinu dana to će se i dogoditi.

i ja sam vlasnik validusa. U malom dijelu. Pišem ovdje i slobodan sam. J….e kolko nas ima.

no, ajde , ako Vas to veseli i ja sam… Ne niti blizu Vama, ali sticajem (ne)okolnosti, jesem!
I kaj sad?! De su lovorovi vjenci, de su lepe mlade curice, de je bog te ubio inuaguaracija….
Nikaj od svega toga….i kaj onda to sve skupa vredi? 22 kune / komadu? A de je komad?!?!?!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

I ja sam kolege suvlasnik zajedno s vama, isto slobodan, i u većem dijelu [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

imam i ja VLDS ali ne znam što ću s njim
kad vidim koliko nas je ovdje, malo me frka, mi mali valjda držimo skoro sav free float, pa zato ni ne raste [lol]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Evo, ja imam 7000 komada i ne namjeravam prodavati, samo je problem u slaboj likvidnosti i špekulantima koji sa po par stotina dionica ruše ili dižu cijenu. Nema veze uskoro ć eopet neka lova pa ćemo dokupiti

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

I ja sam suvlasnik Validusa, nisu u pritvoru i neću još jedno vrijeme prodavati.

Danas totalno mrtvilo!

kaj se čeka?

Danas totalno mrtvilo!

kaj se čeka?

Možda ekipa koja iskrcava jako dobro zna gdje su gornji bollingeri, gdje vide max. potencijal rasta od 20%, pa se radije krcaju nekim drugim dionicama koje će rasti i po 70-80%.

Naravno, sretno svim dioničarima VLDS-R-A.

Bille, možda smo dosta prodavali imovinu, ajmo prodati čitav Validus.
Koji bi u tom slučaju bio target. Vaše mišljenje, Molim.

Bille, možda smo dosta prodavali imovinu, ajmo prodati čitav Validus.
Koji bi u tom slučaju bio target. Vaše mišljenje, Molim.

U normalnim okolnostima više od 100 kn…ali s obzirom na situaciju treba bi zadovoljan sa 60!

New Report

Close