VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Preko 9000kom danas, lijepa iskrcavačina

Dionica je rasla, pa bi prije rekao da je ukrcavačina [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

[/quote]

A kaj je z onih 190.000 komada od 13-16 kn od prošle godine?
Da nije možda neko imal interes prodati uz 90% zarade.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

[/quote]

[wink]
[/quote]
Taj može ovim tempom iskrcavati do idućeg ljeta. Bolje bi bilo da ubrza i obavi iskrcaj na 17kn dok nudimo. Inače idemo niže.

[/quote]

[wink]
[/quote]
Taj može ovim tempom iskrcavati do idućeg ljeta. Bolje bi bilo da ubrza i obavi iskrcaj na 17kn dok nudimo. Inače idemo niže.
[/quote]

Sad ću lakše spavati znajući da ćeš mi braniti cijenu na 17kn.
[rolleyes]

[/quote]

[wink]
[/quote]
[/quote]

Od tih tvojih 190.000 o kojima pričaš možda još ima svega 10% koji imaju dionice, a da su ušli na tim razinama…90% oni kojih su ušli na tim razinama prodali su već po nekoliko puta i po nekoliko puta već ponovno kupili…zato argument ti ne stoji…

A ti Split 009 daj se rađe potrudi i saznaj što se dešava u Milsu, Visu, Modropj špilji i Hvaru, a ne da ovdje lupetaš bezveze….ili možda znaš da je neka prodaja pri kraju, pa pokušavaš pridobiti one koji puše na ovakve tvoje fore, pa da ti jeftino prodaju…

Sad ćemo vidjeti da li će nam splićo biti dosljedan. Naime MACD je dao Buy jučer, a u proteklih godinu dana to je bio siguran signal za početak rasta.

Ajde baš da vidimo malo kako izgleda graf, već ga duže nisam gledao. Po meni jako dobro. Periode na MACD-u se ponavljaju svakih cca 3 mjeseca. Sada smo dobili opet potvrdu početka jednog takvog vala. Može se primijetiti sužavanje trokuta (zanemarimo egzotiku) i ovaj put mi se čini da smo već dosta blizu vrhu i ukoliko se pojave kakve vijesti mogli bi mi to uskoro probiti. Ako ništa drugo 10-15% mi se čini vrlo izglednim sljedećih dana. Brzo će to špekulanti dignuti jer je ask dosta šuplji na ovim nivoima.

Sad ćemo vidjeti da li će nam splićo biti dosljedan. Naime MACD je dao Buy jučer, a u proteklih godinu dana to je bio siguran signal za početak rasta.

Da, da, da opet lokano dno, područni vrh i slično. A gdje je u analizama da je vlasnik PRITVOREN ??

Pa je li bolje kupovati umjesto ValIduSa jer će on SIGURNO u prodaju a kako VALIDUS I JATACI imaju većinski paket ide javna ponuda….itd

VIS ne validus…..

ZA MNOM

Nemojte mi samo slati zahtjeve za prijateljstvom

Mrgane ti sigurno ne želiš kupiti niti jednu dionicu Validusa?
No ipak hvala na prosvjetljenju, jer ću najvjerojatnije već sljedeći tjedan sve prodati, samo čekam da padne ispod 17.

Na ovoj temi pišu ili znalci (što i nije teško biti kada se pogledaju fundametni) ili "patuljci koji pojma nemaju" [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Da, da, da opet lokano dno, područni vrh i slično. A gdje je u analizama da je vlasnik PRITVOREN ??

Ja sam vlasnik VLDS! Nisam najveci, ali jesam. Nisam u pritvoru. Slobodan sam. [wink]

Ja sam vlasnik VLDS! Nisam najveci, ali jesam. Nisam u pritvoru. Slobodan sam. [wink]
[/quote]

I ja sam vlasnik VLDS. Nisam najveci, ali sam jedan od vecih. Nisam u pritvoru. Sobodan sam. [wink]

New Report

Close