gubitak 2008 11.963 000
gubitak 2009 22.523 000
smanjenje kapitala
smanjenje novcanog tjeka od poslovnih aktivnosti
povecanje kratkorocnih potrazivanja
evo to je 5 recenica
[bye]
Ajde razmisli ponovno. Prvo se pitaj čime se holding bavi i od čega ostvaruje prihode i kako knjiži troškove. Piše sve u gornjem linku. Meni je sasvim normalno i očekivano da imaju gubitak. Gubitak je prihvatljiv i očekivan.
Meni najvažnije u bilanci, odnos obaveza u odnosu na cijelu pasivu/aktivu je odličan.
Dakle,
Pasiva = 377m Kn
K&R (vlasnički kapital)= 313m Kn
Obaveze = 61m Kn
A novčani tok me opće ne interesira. Da li će direktorica imati čime tankati Lexus i isplačivati plaću sebi i ostlih 6 zaposlenih nevažno. Pa ne proizvode oni namještaj da bi me zanimalo koliko im je pala prodaja i da li imaju obrtni kapital za proizvodnju.
Target 18kn je sve bliži, svejedno bit ću i niže, tamo oko 13-14kn
Target 18kn je sve bliži, svejedno bit ću i niže, tamo oko 13-14kn
A ti si sa svojih 10.000kn neki važan faktor za buduće kretanje cijene, pa bi svakodnevno tribali znat di su tvoji nalozi?![shocked]
nekako sam misljenja da je ovih par vecih kupaca "moralo" kupit i da smo dalje opet na stand by..
volio bih da se varam, no vidicemo do kraja dana u kom ce se smjeru sve okrenut..
nekako sam misljenja da je ovih par vecih kupaca "moralo" kupit i da smo dalje opet na stand by..
volio bih da se varam, no vidicemo do kraja dana u kom ce se smjeru sve okrenut..
Previše se brinete i kalkulirate. Ima na prethodnoj stranici sve. Glupo je tu puno kalkulirati na ovoj cijeni. Buy & hold.
Previše se brinete i kalkulirate. Ima na prethodnoj stranici sve. Glupo je tu puno kalkulirati na ovoj cijeni. Buy & hold.
[/quote]
da me se krivo ne shvati;
ja imam validus kupljen po visoj cijeni od trenutne i bilo je momenata kad sam ga mogao frknuti uz nekih 10% zarade ,ali nisam!?
cekam svoj trenutak ko i svi ostali, a opet kazem nebih ga htio utopit bezveze na raznorazna pisanja i komentare ili iz razloga da bih nesto kupio drugosto je trenutno povoljno a na vlds-u tada lagano popusio.
dosad nisam gubio (ne kazem da necu) pa tako mjesec duze il’ krace nije mi problem sacekat..
drukere zaobilazim,konkretno njihovo pisanje a svaki dobronamjeran savjet prigrljujem..
naravno da sve postove citam sa zadrskom i provlacim ih kroz vlastitu cenzuru, inace by by kunice kojih ionako nije previse..
Kuha se, kuha…
da, već godinu dana [yawn] [bye]
gubitak 2008 11.963 000
gubitak 2009 22.523 000
smanjenje kapitala
evo to je 5 recenica
[bye]
Ovo što si napisao stoji. Daj mi sad samo objasni zašto im je bilanca katastrofa? Ili ne znaš čitati bilancu, ili si pod bilanca mislio da rezultate poslovanja?
Drugo, ovdje nitko ne očekuje rezultate iz poslovanja članica, već iz prodaje imovine ili …
Vidim da kolega Rekvijem isto priča o tome, ali o tom potom jer ćete reći da sam druker 🙂
Lijepo Vam je ovaj Zvjezdaš napisao. Buy & Hold. Rizik pada je vrlo malen, porencijal rasta velik. Greške nema na duži rok.
p.s. a ovo pisanje da je neko čeka na 10, a neko na 100 kn je totalno bezveze i nije mi jasno da netko imalo inteligentan misli da takvo gluparenje ima utjecaj ne nečije donošenje odluke.
Preko 9000kom danas, lijepa iskrcavačina
gubitak 2008 11.963 000
gubitak 2009 22.523 000
smanjenje kapitala
evo to je 5 recenica
[bye]
Ovo što si napisao stoji. Daj mi sad samo objasni zašto im je bilanca katastrofa? Ili ne znaš čitati bilancu, ili si pod bilanca mislio da rezultate poslovanja?
Drugo, ovdje nitko ne očekuje rezultate iz poslovanja članica, već iz prodaje imovine ili …
Vidim da kolega Rekvijem isto priča o tome, ali o tom potom jer ćete reći da sam druker 🙂
Lijepo Vam je ovaj Zvjezdaš napisao. Buy & Hold. Rizik pada je vrlo malen, porencijal rasta velik. Greške nema na duži rok.
p.s. a ovo pisanje da je neko čeka na 10, a neko na 100 kn je totalno bezveze i nije mi jasno da netko imalo inteligentan misli da takvo gluparenje ima utjecaj ne nečije donošenje odluke.
[/quote]
bilanca :- smanjena dugotrajna imovina
-smanjena materijalna i nem. imovina
-smanjenje kapitala
-smanjenje rezervi
kolega je nevidim nista pozitivno u izvjescu…osim sto vidim povecanje gubitka cca 100%