kakove god analize radili – tržište kapitala RH je specifično…sve je to igra mačke i miša…
iskreno, i ja bi ovo dokupio što jeftinije – ispod 20 kuna, pa čak i 15 ukoliko bi bilo moguće, ali nažalost neće mi se želja ostvariti…slijedeći tjedan idemo gore…i neće više pasti ispod 22 (budimo skromni)…instinkt me vuće na to, a nikad do sada nije pogriješio…
Ti pa onda imaš dobar instinkt…svaka čast…
Zapravo ti si ko Bandić koji nikad ne griješi!
[/quote]
hahaha, nećemo mješati politiku i političare…vidi gdje su nas doveli…
ali vidjet ćeš da će se neke kockice posložiti…
Kupuj dok je još jeftino. Nije bitno što se kuha. Svaka pozitivna vijest može Validus lansirati x2. Prema zadnjem FI kapital je još uvijek preko 300m kn dok je kapitalizacija 6 puta manje trenutno. Direktorica nam piše da se radi na više projekata trenutno a Žganec je dosta sposoban koliko čujem i sigurno neće izostati rezultata sada kada se zna tko je gazda. Vidim da su neki zalutali u krivu dionicu i cijelo vrijeme pokušavaju trejdati za zaradu od 200 kn. To je potpuno promašena strategija na ovoj dionici. Moja preporuka buy & hold.
Razgovara se o zaplijeni imovine bivše Fima grupe u iznosu od 107 mil kn,koju je ista dužna Podravci.
http://www.jutarnji.hr/polancec-dogovara-nove-poslove-u-validusu—/557655/
Hehhehe. Majstoriiiii. Kupujete ili još uvijek čekate na 18?
Da sam kupovao na 22,5kn umjesto prodavao već bi bio u minusu 7%, ovako ipak +6-7% na jednom trejdu 1000kom i prilika za dokup po nižoj cijeni, samo umjesto 1000kom,ovaj put 1100-1200kom.
Meni se čini dobar plan.
Ma razgovaralo se o uhljebljenju Rumenog u Validusu,partnere se ne ostavlja na ulici.
"Žganec se posebno čuva iznošenja bilo kakvih informacija i zbog činjenice da Validus kotira na burzi pa sve informacije o poslovima mora lansirati u javnost prema burzovnim pravilima. Današnja mu šutnja nije puno pomogla, jer je dionica Validusa završila s padom od 4,1 posto, što joj je jedan od većih padova u zadnjih mjesec dana. Ne zna se je li na pad utjecala Polančecova posjeta sjedištu tvrtke."
Ovaj dio članka je najjači. Dionica je pala na ogromnom volumenu zbog posjete. Istresa se neki veliki investitor (skoro pa veći od našeg dragog splita) jer je imao inside. Koje gluposti se daju pročitati u novima. Bljak.
A da nije možda Končar za kojega sad Rumenige radi skužio da mu se više isplati kupiti cijeli Validus nego samo Mirnu?
Ove gluposti oko naplate od strane FIme su čista Jurčićeva demagogija. Ovdje su u igru umješane i vlade kao što se dalo isčitati iz medija prošli tjedan i nikada do kraja ne bude sve razjašnjeno jer bi žrtve bile prevelike.
Uskoro će ekipa izaći i RBA i stvar će krenuti po starom.
"Žganec se posebno čuva iznošenja bilo kakvih informacija i zbog činjenice da Validus kotira na burzi pa sve informacije o poslovima mora lansirati u javnost prema burzovnim pravilima. Današnja mu šutnja nije puno pomogla, jer je dionica Validusa završila s padom od 4,1 posto, što joj je jedan od većih padova u zadnjih mjesec dana. Ne zna se je li na pad utjecala Polančecova posjeta sjedištu tvrtke."
Ovaj dio članka je najjači. Dionica je pala na ogromnom volumenu zbog posjete. Istresa se neki veliki investitor (skoro pa veći od našeg dragog splita) jer je imao inside. Koje gluposti se daju pročitati u novima. Bljak.
A da nije možda Končar za kojega sad Rumenige radi skužio da mu se više isplati kupiti cijeli Validus nego samo Mirnu?
Ove gluposti oko naplate od strane FIme su čista Jurčićeva demagogija. Ovdje su u igru umješane i vlade kao što se dalo isčitati iz medija prošli tjedan i nikada do kraja ne bude sve razjašnjeno jer bi žrtve bile prevelike.
Uskoro će ekipa izaći i RBA i stvar će krenuti po starom.
nece vam ovo kruha dat…jos par godina… [bye]
nece vam ovo kruha dat…jos par godina… [bye]
Bill argumentirano iznosi svoje mišljenje. Ajde obrazloži svoj post u 5 rečenica pa da prodiskutiramo.
Bill argumentirano iznosi svoje mišljenje. Ajde obrazloži svoj post u 5 rečenica pa da prodiskutiramo.
[/quote]
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/VLDS-fin2009-4Q-NotREV-N-HR.pdf za pocetak…bilanca katastrofa….
gubitak 2008 11.963 000
gubitak 2009 22.523 000
smanjenje kapitala
smanjenje novcanog tjeka od poslovnih aktivnosti
povecanje kratkorocnih potrazivanja
evo to je 5 recenica
[bye]